Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek merjek gyereket...

Szerintetek merjek gyereket vállalni?

Figyelt kérdés
A párommal egy hónapja vagyunk együtt, neki már van két fia és most szeretne tőlem egy kislányt. Szerintetek bemerjem vállalni a babát 16 év korkülönbséggel? Én 24 Ő 39 Elhagyni semmiképpen nem akarom.
2013. júl. 16. 17:24
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
92%
Ez egyre cifrább... 1 hónap után ilyen kijelentést tenni felelőtlenség. na és csak egy másik miatt lelépett a gyerekeitől? Szép jövő előtted....
2013. júl. 16. 17:44
 12/46 anonim ***** válasza:
92%

Istenem az internetes beszélgetéseitek miatt vált el.

Ennyire naívan nehogy vállalj még gyereket.

2013. júl. 16. 17:46
 13/46 anonim ***** válasza:
92%
A fentieken kívül: mi van, ha nem kislány lesz?
2013. júl. 16. 17:50
 14/46 anonim ***** válasza:
93%

"A kérdező kommentje:

A feleségétől értem vált el"

"A kérdező kommentje:

Nem voltak házasok,"

Újabb unatkozó troll, a kamukérdésével. -.-

2013. júl. 16. 17:51
 15/46 A kérdező kommentje:
Mint írtam szinte gyerekkorom óta ismerjük egymást. Mielőtt összejöttünk azelőtt is volt, hogy hazavitt kocsival a boltból, hogy ne keljen cipekednem volt olyan, hogy lekéstem a buszt felhívtam és értem jött a munkahelyemre. úgyhogy tudom kivel van dolgom.
2013. júl. 16. 17:52
 16/46 A kérdező kommentje:
Nem kamu. Akkor inkább úgy írom hogy: az élettársát értem hagyta ott. Igy megfelel?
2013. júl. 16. 17:56
 17/46 anonim ***** válasza:
83%
De mi van, ha nem kislány lesz?
2013. júl. 16. 17:57
 18/46 anonim ***** válasza:
84%
Hát figyelj, én nem foglak győzködni semmiről. Ha úgy érzed, túléled, ha végül mégis egyedül maradsz a gyerekkel, akkor vállad be. A te bőröd viszed a vásárra, neked kell majd egyedülálló kisgyerekes anyaként párt találnod, boldogulnod az életben, ha a 40 éves lovagod úgy dönt, h sorry, de inkább mégse kellesz, mert az előző családja kell neki mégis.
2013. júl. 16. 17:59
 19/46 A kérdező kommentje:
Nem fog visszamenni mert az asszony azóta talált egy börtöntölteléket magának. Ha nem kislány lesz akkor majd a következő baba lesz lány. De eddig még ilyen pasim nem volt akivel össze tudtam volna költözni.
2013. júl. 16. 18:02
 20/46 anonim ***** válasza:
91%
Figyel ha te elhatároztad ,hogy gyereket szülsz neki az a te szíved joga ,de ne kérdezd meg mások véleményét ,ha csak azt hajtogatod ,hogy ő nem hagyna el. Mivel elhagyna ,hiába hitegeted magadat az előző kapcsolatát is felrúgta miattad és ott is volt gyerek. 1 hónap után ne menjél bele ,ha jövő ilyenkor is együtt lesztek akkor oké. Addig meg foglalkozzon a 2 gyerekével.
2013. júl. 16. 18:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!