Mit gondolnátok egy ilyen nevű fiúgyerekről?
Figyelt kérdés
I-re végződő régies családnév, utónevek pedig Koppány Dániel.2013. júl. 13. 15:18
21/21 anonim válasza:
Aha, oké :)
Nem is tudom miért lepődök meg ezen. A neves kérdésekhez csak az olyan válasz dukál, ahol ajnározzák a választott nevet.
Az volt a kérdés, hogy mit gondolunk erről a névről, én válaszoltam. Ezt gondolom róla. Akkor is, ha ez egyeseknek nem tetszik. De nem értem miért kell ebből ekkora ügyet csinálni. Nektek sem tetszene az én fiam neve, mert nemzetközi nevet kapott, de eszembe nem jutna idejönni fröcsögni, hogy a nagy magyarkodók nem ájulnak el a gyerekem nevétől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!