Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Művi meddővé tételről mit...

Művi meddővé tételről mit kell tudni? Milyen vizsgálatok kellenek hozzá? TB?

Figyelt kérdés
32 éves vagyok 3 saját gyermekem van, és van 1 a férjemnek, akit nem mi nevelünk hivatalosan. Nem szeretnék többet. Sok helyen sokmindent írnak. Kérem azok írjanak, akiknek volt már ilyen beavatkozásuk, és valóban tudják, mivel jár, mi az ára..stb Dokihoz 2 hét múlva megyek, de addig is szeretnék tájékozódni a dolog felől. Köszönöm

2013. júl. 10. 16:49
 1/5 anonim ***** válasza:
30%
A nőgyógyász el fog küldeni egy Védőnőhöz, aki erre szakosodott és el fogja mondani a lehetőségeidet, mindent elmond a műtéttel kapcsolatban. Az államnak most nem emlékszem pontosan de 30 000 Ft körül kell fizetni, az alatt, de nem tudom pontosan, hogy 29 000 hány párszáz forintot. Ez után, Te döntöd el, hogy maszek doki végezze el a műtétet, vagy az adott kórházba, ahova küldenek. Amikor nekem volt, a maszek doki 20 000 Ft-ért végezte el a műtétet Kőbányán a Bajcsi-ba. Neked nem fognak feltenni méhszáj tágító pálcikákat, ha a gyermekeid közül egyet is természetes úton szültél, ha mindegyik gyermeked császárral született, akkor fognak ilyet alkalmazni, ehhez előző este kell befeküdni a kórházba, ha maszek dokid van, előnyt élvezel és reggel megműtenek. Ha kell a méhszáj tágító akkor arra fel kell készülnöd, hogy fájdalommal jár. Nem lehet enni se inni, reggel a műtét előtt egy korttyal beveheted a Xanaxot, amit ott adnak. A műtét kb 15 percet fog igénybe venni, vénásan altatnak és semmit sem fogsz belőle érezni. Miután felébredtél, erős vérzés várható, esetleg hányás, és fájdalom is. Remélem tudtam valamennyit segíteni, ez itt mind személyes tapasztalat és sajnálom, hogy ezen át kell esned. Nekem fogamzásgátló helyes használata mellett sikerült, önhibámon kívül és hosszan tartó betegség miatt nem tudtuk megtartani a babát. Sok sikert és kitartást.
2013. júl. 12. 12:10
 2/5 anonim ***** válasza:
51%
A kérdésedre nem tudok felelni sajnos, de tisztelem és elismerem azt a felelősséget, amivel a kérdéshez állsz. Bár sok követőd lenne!
2013. júl. 12. 13:11
 3/5 anonim ***** válasza:
én az elvetélésről írtam, én értettem félre. Erről mind tájékoztatni fog a nőgyógyászod.
2013. júl. 12. 13:24
 4/5 anonim ***** válasza:
1. Szerintem őt nem az abortusz érdekli, hanem az elkötés..
2013. júl. 12. 13:27
 5/5 A kérdező kommentje:
Sziasztok, én az elkötésre, petevezeték átvágásra gondoltam.
2013. júl. 12. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!