Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek szép név a Sára?

Szerintetek szép név a Sára?

Figyelt kérdés
Vezetéknév Nyári :)
2013. júl. 8. 22:04
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Én ismerek egy lányt. A neve Nyári Napsugár :)Nem kamu komolyan így hívják. Gyönyörű nem?
2013. júl. 8. 22:39
 12/28 anonim ***** válasza:
42%

Nekem tuti a legszebb. Egyik lanyom Sara!

De utalom ha becezik!!mindig szolok hogy o nem Sari meg Sarika...uhhh borsozik a hatam is!!!

Tudom h zsido nev pedig nem.vagyok az. Es?kit erdekel?

2013. júl. 9. 07:11
 13/28 anonim ***** válasza:

Szép, de a vezetéknévhez valahogy nem passzol...

Nyári Kíra, Míra... ha rövid nevet szeretnétek, szerintem az í-s keresztnevek jobban passzolnak, de ez az én véleményem csak :-)

2013. júl. 9. 07:16
 14/28 anonim ***** válasza:
Szép, de a vezetéknévvel nem igazán jó.
2013. júl. 9. 07:20
 15/28 anonim ***** válasza:
62%
nekem nem tetszik különösebben, de szerintem ezzel a vezetéknévvel nem is passzol. Nyári mellé egy sokkal lágyabbat adnék. pl. Lilla
2013. júl. 9. 08:05
 16/28 anonim ***** válasza:
24%

Nekem parasztos. Régen a parasztlányokat, cselédeket hívták Sárinak. Meg állatoknak is adták előszeretettel. Tehénnek, lónak. A becézést meg nem lehet kivédeni. Sárizni,Sárikázni fogják, főleg, amíg kicsi.

Szóval nálam ez egy nagy NEM.

2013. júl. 9. 08:21
 17/28 anonim ***** válasza:
35%
Nem, egyáltalán, szerintem kimondottan ronda. A becézései meg még rosszabbak... De a vezetéknév nagyon szép, lehetne hozzá egy szép keresztnevet választani.
2013. júl. 9. 09:35
 18/28 anonim ***** válasza:
62%

Nekem nagyon tetszik! És a becézése is cuki:-) Sári

28+4hkm

2013. júl. 9. 10:09
 19/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat! :)
2013. júl. 9. 17:02
 20/28 anonim válasza:
82%
Én is Sára vagyok és szerintem is szép.Csak az én vezeték nevem gy hosszú ritka név, ezért passzolnak.A Nyári név hez...hát nem is tudom:a Sára olyan határozott név, a Nyári v.név pedig olyan lágy :)Amúgy attól még hogy zsidó név még lehet szép.Más zsidó nevek is vannak pl :József Mária stb...ettől még lehet szép.Az állat nevek meg sztem nem lealacsonyítóak.Miért a Bogi név?Azt meg a kutyáknak adják mégis sokan használják mint a Sárát és szép név.A Sára nem is tömegnév mert nálunk a faluban az EGÉSZ faluban 3 van.Én 1 néni és egy kislány aki idén kezdi a sulit.A Sára egy nagyon szép név és kész :D
2013. júl. 12. 16:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!