Szerintetek szép név a Sára?
Figyelt kérdés
Vezetéknév Nyári :)2013. júl. 8. 22:04
11/28 anonim válasza:
Én ismerek egy lányt. A neve Nyári Napsugár :)Nem kamu komolyan így hívják. Gyönyörű nem?
12/28 anonim válasza:
Nekem tuti a legszebb. Egyik lanyom Sara!
De utalom ha becezik!!mindig szolok hogy o nem Sari meg Sarika...uhhh borsozik a hatam is!!!
Tudom h zsido nev pedig nem.vagyok az. Es?kit erdekel?
13/28 anonim válasza:
Szép, de a vezetéknévhez valahogy nem passzol...
Nyári Kíra, Míra... ha rövid nevet szeretnétek, szerintem az í-s keresztnevek jobban passzolnak, de ez az én véleményem csak :-)
14/28 anonim válasza:
Szép, de a vezetéknévvel nem igazán jó.
15/28 anonim válasza:
nekem nem tetszik különösebben, de szerintem ezzel a vezetéknévvel nem is passzol. Nyári mellé egy sokkal lágyabbat adnék. pl. Lilla
16/28 anonim válasza:
Nekem parasztos. Régen a parasztlányokat, cselédeket hívták Sárinak. Meg állatoknak is adták előszeretettel. Tehénnek, lónak. A becézést meg nem lehet kivédeni. Sárizni,Sárikázni fogják, főleg, amíg kicsi.
Szóval nálam ez egy nagy NEM.
17/28 anonim válasza:
Nem, egyáltalán, szerintem kimondottan ronda. A becézései meg még rosszabbak... De a vezetéknév nagyon szép, lehetne hozzá egy szép keresztnevet választani.
18/28 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik! És a becézése is cuki:-) Sári
28+4hkm
19/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat! :)
2013. júl. 9. 17:02
20/28 anonim válasza:
Én is Sára vagyok és szerintem is szép.Csak az én vezeték nevem gy hosszú ritka név, ezért passzolnak.A Nyári név hez...hát nem is tudom:a Sára olyan határozott név, a Nyári v.név pedig olyan lágy :)Amúgy attól még hogy zsidó név még lehet szép.Más zsidó nevek is vannak pl :József Mária stb...ettől még lehet szép.Az állat nevek meg sztem nem lealacsonyítóak.Miért a Bogi név?Azt meg a kutyáknak adják mégis sokan használják mint a Sárát és szép név.A Sára nem is tömegnév mert nálunk a faluban az EGÉSZ faluban 3 van.Én 1 néni és egy kislány aki idén kezdi a sulit.A Sára egy nagyon szép név és kész :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!