Szerintetek szép név a Sára?
Figyelt kérdés
Vezetéknév Nyári :)2013. júl. 8. 22:04
2/28 anonim válasza:
Szerintem igen, nagyon szép név :)
3/28 anonim válasza:
Nem akarok megbántani senkit, szerintem szép, de sokan 'zsidó név'-nek mondják.
4/28 anonim válasza:
Magunknak nem választanám, de más gyermekén tetszik. Az egyszerű és nagyszerű kategóriát képviseli a szememben. :)
5/28 anonim válasza:
Én a rövid de dallamos neveket szeretem.Pl Mia,Lia,Mira stb.A Sára nekem nem tetszik.
6/28 anonim válasza:
Kedves 3, én ezt még nem hallottam, inkább sokaknak egy vidéki néni jut az eszébe róla. Ha azt nézzük, minden nevet, ami az ószövetségben szerepel, le lehet zsidózni. Amúgy én nagyon szeretem ezt a nevet!
7/28 anonim válasza:
Szép, de csak ilyen formában. Becézve már nagyon nem tetszik.
8/28 anonim válasza:
Nem tetszik. Számomra nem szép név az, amiben benne van a "sár" szó.
9/28 anonim válasza:
Szerintem is szép, de nekem valahogy nem passzol a vezetéknévhez.Most épp az jutott eszembe, ha kisfiúk majd udvarolnak neki így mondanák:Nyári Sári.... :D Nem bántásként írtam.Én inkább valami lágyabb nevet választanék, valami l betűset.Kislányom Lilla az elég jól passzolna hozzá, persze csak szerintem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!