Szép név a Sára?
Figyelt kérdés
Engem így hívnak, és nem tudom eldönteni, hogy szép-e. Milyen lány jut erről a névről eszetekbe?2012. jún. 26. 13:21
1/13 anonim válasza:
Nekem nagyon szimpatikus a Sára név. Egy szép lányt ismertem egykor, akit így hívtak.
2/13 anonim válasza:
Az egyik kedvenc lány nevem. erről a névről nekem a egy természetes szépség jut eszembe. :D
3/13 anonim válasza:
Nekem nem tetszik ez a név. Ettől függetlenül lehet akármilyen az az ember akinek ilyen neve van.
4/13 anonim válasza:
Nem igaz, a név kötelez! A név számít! Aki Sára, én azzal eleve lefeküdnék. Már, ha vevő lenne a karakteremre.
5/13 anonim válasza:
Tessék Sára, feküdj le vele:
6/13 anonim válasza:
Nekem a név tetszik. Egyébként, hogy milyen lány jut róla eszembe? Nem ismerek egy Sárát se, de ha meghallom, a következőt látom magam előtt: Szőke haj, barna szem, 165 cm magas, nem túl szép, de nem is csúnya. Hosszúujjú pólóban van, és a 20-as éveinek elején van. :D
7/13 A kérdező kommentje:
xD Köszi. A fent említett tulajdonságok közül rám a fele igaz csak.
2012. jún. 26. 21:37
8/13 anonim válasza:
Az egyik legszebb név. Egy hercegnő jut róla eszembe, mint a szó jelentése!
9/13 anonim válasza:
Átlagos. Nekem picivel a szép nevek alatt van, szóval nem "közepes" név, hanem kicsit alatta :S
Kedves, mosolygós, ilyen energikus vagy miez na:D lány jut róla az eszembe:)
10/13 anonim válasza:
Az egyik barátnőmet igy hívják szerintem nagyon szép ez a név :))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!