Miért vagyok ilyen szerencsétlen? (bőv. Lent)
Amikor valahonnan összeszedek egy kis önbizalmat (tényleg csak kicsit, többet nem is tudnék :( ), utána megyek valahova (pl.: suli, haverok, akármi) és az utcán meglátok egy nálam 1000x szebb lányt, egyből elszáll az a pici is, sőt, még inkább rondának érzem magam. :S
Mással is van ilyen? Vagy csak én vagyok ilyen...?
Önbizalmat felejtsd el egy időre.
Önbecsülés. Keress rá erre a szóra a neten.
Mert csak a külsővel foglalkozol. Próbáld meg kicsit a bensődet is fejleszteni, azért is jó, mert rájössz, hogy a külső nem minden.
Persze azért nem árt, ha az ember ápolt, levágatja a haját, rendben tartja a fogait, előnyös ruhákban jár, stb. De ennél több nem kell.
Nincs olyan ember a világon, akinél ne lehetne szebbet találni. Akkor meg minek ezen parázni?
Ha van egy cél az életedben, amiért mindig tudsz küzdeni, akkor teljesen mindegy lesz a számodra, hogy mások hogyan néznek ki, sőt hogy mások hogyan ítélnek meg téged.
Mindig lesz nálad szebb és nálad csúnyább is. Előbb-utóbb meg fogod találni így is azt a társat, aki téged olyannak szeret, amilyen te vagy. De ő nem a kinézetedért fog szeretni, akár szép vagy akár sem. Sőt minél szebb vagy, annál inkább bevonzod azokat, akik a külső formaságokat fontosabbnak látják a személyiségednél, a stílusodnál, az álmaidnál és félelmeidnél.
Tehát keress valami jó célt az életedben, valami olyan álmot, amit valóban el is fogsz tudni érni. Ha megtalálod, akkor helyreáll magától az önbizalmad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!