Szerintetek szép név a Sára?
Figyelt kérdés
kislányom megérdemli majd? (:2011. febr. 1. 22:21
1/15 A kérdező kommentje:
tök őszintén. tudom, h nem tőletek kéne megkérdeznem, mert ha nekem tetszik, akkor azt a nevet kapja. csak kíváncsi lennék a kívülállók véleményére erről a névről.
2011. febr. 1. 22:25
2/15 anonim válasza:
véletlenül találtam meg, én is Sára vagyok:) véleményem szerint egy komoly, de szép név, jelentése hercegnő, uralkodónő, általában ilyen személyiséget is nevel mellé. ha oldani akarsz a komolyságán, akkor Sárinak becézd, hihetetlenül fiatalít:D persze van akinek nem tetszik, de akármi is lesz végül a kicsi neve, ne hagyd magad eltántorítani semmivel attól, amit te akarsz!:) (vagy adj neki többet)
3/15 A kérdező kommentje:
Sári vagy Saci. Olyan aranyos :D
2011. febr. 1. 22:29
4/15 Roger Smith válasza:
Nem!
De csak azért mert ismerek pár Sárát és annyira gyopárok hogy a név hallatán is csak a hideg ráz!
5/15 anonim válasza:
nem rossz. sosem tartozott a kedvenc neveim közé de azért mindig tetszett. tényleg van egy kis komolyság benne, de jó értelemben, és a sári, saci tényleg jól oldja. a szomszéd 2 éves kislányt hívják így, ari:)
6/15 anonim válasza:
Nekem tetszik, de tipikusan olyan név, ami szerintem kevés vezetéknévhez jó.
7/15 A kérdező kommentje:
igen, érdekes az apa vezetékneve :D
2011. febr. 1. 22:56
8/15 anonim válasza:
A sáriról a tehén jut eszembe, mivel nagypapámnak így hívták a tehenét!
A sára meg olyan c*gányos szerintem!
Egyáltalán nem tetszik, nem szeretném ha ez lenne a nevem! De ha neked tetszik akkor no problem!
9/15 anonim válasza:
Az én fülemnek kicsit arisztokratikus hangzása van, talán azért, mert a fogorvosnőm (akit így hívtak) egy tipikus úri hölgy benyomását keltette mindig.:)
Szerintem a különlegesebb vezetéknevekhez passzol a legjobban.
10/15 anonim válasza:
A Sára erősen Jorán pozitiv.
Én biztosan nem adnék ilyen nevet a lányomnak.
Személy szerint még csak nem is tetszik, az eredetétől függetlenül sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!