Férjem szeretné, ha beszoktatnánk a kiságyába a 4 hónapos babánkat, én viszont szeretnék továbbra is vele aludni. Mi a megoldás?
Figyelt kérdés
2013. júl. 8. 13:55
11/19 anonim válasza:
érdekes,én akkor alszom jobban ha nem mocorog mellettem a babám.nem értem mi köze van ennek ahhoz hogy dolgozol?pároddal igy hogyan szoktatok összebujni??már ha érted mire célzok..
12/19 A kérdező kommentje:
Ha külön alszik, vagy 20x ébred, így szinte egész este nem alszok.
Úgy jön ide hogy dolgozok, hogy ha nem alszom ki magam napokig akkor nem bírom elvégezni rendesen a munkám. Mi ezen olyan furcsa?
Szexelni kimegyünk a nappaliba a kanapéra, földre, asztalra. Ezzel nincs gond, heti 3-4x együtt vagyunk.
2013. júl. 8. 14:41
13/19 anonim válasza:
Kompromisszumként aludhatna melletted, de kiságyban - így könnyen átemelheted, ha kelni kell hozzá, de hallod, hogy szuszog.
14/19 anonim válasza:
Miért gondoljátok azt, hogy ha a baba ott alszik a szülők ágyában vagy mint náluk, közvetlen mellette, akkor nem lehet megoldani az "összebújást"? Rengeteg hely van még a lakásban :-)
Egyébként azért jó, ha ott van mindjárt melletted az ő ágya is, mert ha nem ébred fel, nyugodtan aludhattok, nem kell a babuc miatt szűkölődni. Amikor meg felébred csak odaveszed magadhoz. Még az ágyadból sem kell kimászni.
15/19 anonim válasza:
a megoldás a kezdetektől külön ágyba szoktatnia gyereket az az egészsége,és akkor talán nem kelne sokszor.Párodnak teljesen igaza van gyereknek a saját ágyában és ha megoldható saját szobájában a helye.
16/19 anonim válasza:
Egy idő után megszokja hogy nem veled alszik. A későbbi saját ágyba szoktatás nehezebb lesz, és szerintem jobban kipihened magad ha nem alszik melletted. Tapasztaltam a 2 lányomon, nehéz volt őket a saját ágyukba szoktatni, viszont az ikrek a kórházi hazajövetel után rögtön a saját kiságyukba mentek, képtelenség lett volna két picivel aludni :), és ez így sokkal jobb volt mindenkinek! Gondold meg..:)
17/19 Lues válasza:
Bár én még ezek előtt állok, de az első pillanattól kezdve az volt a kiindulópont, hogy a babó a kiságyban alszik, mi meg ugyan vele egy szobában, de külön ágyon. Nem feltétlen az összebújás miatt, de gondolj bele, hogy a férfiak hogyan is tudnak aludni?! Szeretnek szétterülni az egész ágyon. Rendben, mondhatod, hogy új helyzet, az ő babája is és fogadja el, hogy köztetek alszik. De pasi! Nekik szükségük van a megszokott helyükre, komfortjukra, pláne ha korán kel dolgozni. Nem az ész akarom osztani, csak próbálok reálisan gondolkodni...
18/19 anonim válasza:
testvéremnek 4 éves a kisfia és most is köztük alszik.nem tudják átszoktatni.néha bepisil éjszaka meg rukapál nem kellemes. szerintwm nwm is egészséges dolog.
19/19 anonim válasza:
A kedzetektől külön ágyban, külön szobában altatuk. Igen, egy hétig minden éjjel 20szor mentem be hozzá, de ez természetes, hozzá kell szoknia. Hozzá is szokott, szépen egyedül elalszik azóta is, már egyszer sem kel éjjel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!