Férjem szeretné, ha beszoktatnánk a kiságyába a 4 hónapos babánkat, én viszont szeretnék továbbra is vele aludni. Mi a megoldás?
Figyelt kérdés
2013. júl. 8. 13:55
1/19 anonim válasza:
Ezt a férjeddel kell megbeszélned, nem igazán velünk.
Próbáld meggyőzni.
2/19 anonim válasza:
Egyezzetek meg. De ha valóban elalszik a saját ágyában a gyerek akkor én át tenném. De ez a ti dolgotok inkább beszéljétek át.
3/19 anonim válasza:
Az, hogy közös nevezőre juttok, különben el fogtak válni. Mindketten engedtek. Este rakd be a kiságyba, és az első sírásig ott alszik, utána odajöhet. vagy hasonló...
A gyerekneveléshez fel kell nőni, mert iszonyú sok konfliktus forrása, ha már ebben sem találjátok meg az összhangot, mi lesz később??
4/19 anonim válasza:
Miért akarsz mindenáron együtt aludni vele? Van valami praktikus oka vagy csak mert neked így a jó? Ha az utóbbi, akkor a férjedre is gondolj és próbáld átszoktatni, mert bajok lesznek a kapcsolatotokban.
5/19 anonim válasza:
Valóban Nektek kell megoldani, megbeszélni. De azért gondolj bele a Férjed helyzetébe, lehet hogy hiányzik Neki hogy kettesben legyetek, hogy összebújjatok. Emiatt meg lehet érteni. (Később egyre nehezebb lesz a Babát az ágyba szoktatni meg "elválnod" Tőle.)
6/19 anonim válasza:
Mi az ágyam mellé tettük a kiságyat és levettük a két ágy közti rácsot. Igaz az én lányom szinte egy éves koráig a saját ágyában aludt. Viszont később, valószínűleg fogzás miatt állandóan kelt éjszaka, akkor találtuk ezt ki.
7/19 anonim válasza:
És csodálkoznak sokan, hogy megromlik a házasság a gyerek miatt? Semmi keresnivalója egy 4 hónapos babának a hitvesi ágyban, főleg ha az az apát zavarja! Ő is ugyanolyan fontos! Nem szabad a háttérbe szorítani!
8/19 Mumusan válasza:
Szia! Megoldás lehet hogy beteszed a kiságyába, de ha nyűgös, felriad, akkor magadhoz veszed. Ha jól tud a kiságyba aludni akkor jó ott neki. Ettől függetlenül akkor bújtok össze, amikor akartok. De a gyerek mellett az apja is babusgatásra vágyik? Nálunk a kiságy a mi szobánkban van. Ekkor is együtt alszunk, csak külön ágyban.
9/19 gabszem válasza:
jajj, miért akarsz vele aludni, én inkább a férjemmel aludnék kettesben :) én megfogadtam hogy nem fogom az ágyunkba szoktatni, inkább éjszakázok mellette, születésétől kezdve a kiságyban alszik másik szobában. Gondold át!
10/19 A kérdező kommentje:
Sokat kell éjjel, én pedig dolgozok, így szeretném kialudni magam. Mellettem jobban alszik, már próbáltuk külön rakni.
2013. júl. 8. 14:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!