Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák! Mikor áll helyre a...

Anyukák! Mikor áll helyre a libidóm?

Figyelt kérdés

6 hónapja szültem,és azóta nem kivánom az együttlétet a párommal.Egyre nehezebben tolerálja.Heti 1x kényszerből megteszem,de én azt se bánnám,ha soha többé nem kellene szexelnem.Olyan fura ez számomra.Szülés előtt imádtam a szexet,minden nap együtt voltunk,most meg...

Annyira el vagyok keseredve,és sajnálom a párom is. :(

Fiatalok vagyunk még. (én 25 párom,30)

Volt másnak is ilyen?Mikor jött helyre és hogyan?

Ja,ha számít még szoptatok.

Köszönök minden választ!

2013. júl. 6. 23:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Milyen a szexuális életünk...?...semmilyen :( Utoljára áprilisban voltunk együtt,azóta nem...szeretm a férjem és ő is szeret engem,de igazából ez van.Azt azért hozzáteszem, a lányunk most 3éves,és még nem alussza át az éjszakát,amikor kimegyek a szobájából nem kell neki fél óra és jön ki értem,hogy altassan újra el.Szeptemberben kezdi az ovit,már csak abban ízok,hogy akkor majd jobb lesz.
2013. júl. 8. 13:58
 12/13 A kérdező kommentje:

Értem!Köszönöm hogy leírtad.Az én lányom is kel még éjjel 3-4x szopizni.Fáradt is vagyok eléggé.

Remélem,azért hamarabb megoldódik ez a helyzet,mint 3 év!

2013. júl. 8. 14:20
 13/13 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Megoldódott a problémátok, ha igen akkor hogyan, mert én is ebbe a helyzetbe vagyok.
2014. máj. 27. 23:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!