Anyukák! Mikor áll helyre a libidóm?
6 hónapja szültem,és azóta nem kivánom az együttlétet a párommal.Egyre nehezebben tolerálja.Heti 1x kényszerből megteszem,de én azt se bánnám,ha soha többé nem kellene szexelnem.Olyan fura ez számomra.Szülés előtt imádtam a szexet,minden nap együtt voltunk,most meg...
Annyira el vagyok keseredve,és sajnálom a párom is. :(
Fiatalok vagyunk még. (én 25 párom,30)
Volt másnak is ilyen?Mikor jött helyre és hogyan?
Ja,ha számít még szoptatok.
Köszönök minden választ!
Én megértelek!
Nálunk is hasonló volt a helyzet, én is szoptattam 9 hónapig, de 4 hónapos múlt a lányom, amikor újra beindult a ciklusom, onnantól kezdve helyre állt a rend, az első hónapban alig bírtuk bepótolni a lemaradást.
Szóval megjött már a szülés óta, mert ha nem, akkor lehet, hogy az majd változtat a dolgokon :)
Nem,nem jött még meg.
De ki tudja mikor fog megjönni.Addig ez lesz?
Az elég szomorú :(
Igen, számít, hogy szoptatsz. Ilyenkor nagy türelem kell párod részéről. Nálam is ugyanez volt, ugyanilyen érzésekkel. Heti egyszer sajnálatból voltam vele együtt..., pedig imádtam, imádok szeretkezni. Sajnos az intenzív szoptatás nagyon leszívja a nőt, és a libidó nulla. Ne aggódj ez teljsen természetes. Gondolom azért van így, hogy a nő ne az utódnemzésre koncentráljon, hanem a meglévő gyermek táplására, ez egy "természetes fogamzásgátló". Nekem akkor lett egy kicsi libidóm, mikor leszoktattam a babám az éjszakai szopikról, ez 8 hónaposan volt. Egyrészt vérge Ő is aludt és én is pihentem. Az igazi libidóm akkor tért vissza, amikor teljesen abbahagytam a szopit, ez 10 hós korában volt, akkor jött meg a menzeszem is. Na, akkor olyan libidóm lett, hogy reggel és este is elkaptam a férjem, Ő meg nem tiltakozott...:) Meg is lett az eredménye, mert rögtön terhes maradtam, így megint nincs szex...:)
Hidd el, ilyenkor úgy érzed sosem leszel a régi, pedig igen. A szoptatás ilyen, hormonok és nincs libidó, de vissza fog térni, csak sok-sok türelem kell hozzá!
Én nem szoptattam csak nagyon rövid ideig még se kívánom a szexet, nem értem mi van velem remélem elmúlik nemsoká mert sajnálom a férjem..
7 hónapos a fiam, és nekem már rég megjött..
Kedves utolsó!És így most milyen a szexuális életetek?
Hogy lehet így boldogan élni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!