Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Erzekeny boru majdnem minden...

Erzekeny boru majdnem minden kozmetikumra allergias gyermeknek milyen popsitorlot vegyek?

Figyelt kérdés
Egy eve elkezdett szepen lassan minden babakozmetikumra allergias lenni a fiam..furdetesre vegul bevaltak a weleda termekek de most a popsitorlokkel tortenik ugyanez..valami jo marka amit ismertek es erzekeny borre van ajanlanatok?
2013. júl. 5. 18:51
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
A legegyszerűbb: vizes vatta.
2013. júl. 5. 19:05
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

ne használj popsitörlőt!

nedves ronggyal töröld át, kaki után meg mosd meg a popsiját. ha allergiás rá akkor minden ilyen vacaktól csak erősödni fog az allergiája, inkább hagyd el ezeket.

mikor piros a popsija akkor meg főzz kamillateát és azzal, vattával töröld neki át peluscserénél

2013. júl. 5. 19:06
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Sima víz és egy textil pelenka, vagy pamut anyag, esetleg kis méretű törölköző.
2013. júl. 5. 19:32
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha egy éve történt, akkor már elmúlt egy éves. Állni szerintem tud. Minden kaki után be a zuhanyra és tiszta vízzel alaposan lemosni, de ezt akár simán pelenkacserénél is lehet. Ha utaztok, akkor vigyél vizet, vattát, sima vizes, esetleg kevés weledás áttörlés és kész. :)
2013. júl. 5. 22:05
 5/8 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat. Azthittem van valami kifelyezetten ilyen boru babaknak valo popsitorlo..mint a furdeto..akkor holnap megyek vattaert a boltba:-)csak kicsit kenyelmesebb megoldas a popsitorlo..de ha nincs mas..meg arra gondoltam hogy esetleg babaolajjal atitatott wc papir darabokat elore gyartanek..az funkcionalhat ugy mint nedves torlokendo..errol mi a velemenyetek?
2013. júl. 5. 23:26
 6/8 anonim ***** válasza:

wáááá :D

egyrészt a wc papír úgy van kitalálva, hogy szétmenjen a vízben, tehát nem is tudod olajba áztatni.

másrészt meg ne boszorkánykodj, allergiás a gyereked, langyos víz, semmi más :)

én a mosdóra ültettem fel a babámat, rányitottam a csapot, majd be fürdetőztem, megint rá a csapot, fél perc az egész és nem lesz még allergiásabb! :)

2013. júl. 5. 23:38
 7/8 A kérdező kommentje:
:-)ok csak egy otlet volt..kemiabol mindig sz.r voltam:-)
2013. júl. 5. 23:52
 8/8 anonim ***** válasza:
Én amúgy is mosható pelusozok, így a popsitörlő is mosható. Kapható mosható popsitörlő, de házilag is készíthetsz neten sok sok ötlet van rá. Készíthetsz popsitörlőt kéztörlőből (papír) erre is vannak ötletek neten utána nézhetsz, én magam nem próbáltam még. De igazából én is a sima víz megoldást javaslom, én már megszoktam, mindig is így csináltam, és nem vészes.
2013. júl. 6. 15:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!