Én nem értem ezt a férfit? Elolvasnátok?
Mi is így vagyunk, mint a barátnődék. :( Nekünk is 10 hónapos a babánk. Csak nálunk talán annyival könnyebb, hogy egyikünk se igen igényli a szexet.. (már gondoltam rá, h betegek vagyunk... de aztán elhessegettem. majdcsak megjön az "étvágyunk". Ha meg nem? Hát akkor ... akkor nem tudom mi lesz.)
Amúgy két barátnőm is ugyanebben a cipőben van, úgyhogy nem hinném, hogy ritka eset (sajnos).
Vannak férfiak, akik azt hiszik, hogy megszentségtelenítik az ANYÁT, aki a párjukból lett. És nem tudna/mernek rá nőként nézni. Lehet, hogy idővel jobb lesz.
A másik, ami eszembe jutott, rosszabb... gondolom, sejtitek.
Vannak pasik akiket kicsit sokkol a tudat,hogy onnan kijött egy gyerek.
Párom ott volt szülésnél és utána azt mondta nem érti az ilyen pasikat,hiszen semmi visszataszító dolog nem történik. Egyébként ha lehet úgy fogalmazni szülés óta jobban rám van gerjedve ,mondjuk én annyira nem kívánom. Nagyon sokat ronthat a szex hiánya egy kapcsolatba , ha nem rendeződik a helyzet előbb vagy utóbb rossz vége lesz ,minden képen egy kis "segítségre"van szükségük,de ha a pasi még attól is elzárkózik,hogy ketten megbeszéljék mert szerinte biztos jó így és minden okés akkor nagyon nehéz lenne rávenni,hogy szakemberhez forduljanak.De mindent meg kell próbálni,hogy jobb legyen a helyzet!!!
Nálunk is ilyen volt a helyzet. Később kiderült, hogy totál kiszeretett belőlem, ahogyan azt érezni is lehetett, és meg is csalt.
Elváltunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!