Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy lehet ennyire lejtőre...

Hogy lehet ennyire lejtőre kerülni? Hogy lehet kimászni belőle?

Figyelt kérdés

Azért ide írom a kérdésemet, mert itt sok jó emberrel találkoztam már... Igazából csak szeretném kiírni magamból a fájdalmamat...

Van egy férjem, két kicsi fiam... Átlagos, de boldog életet éltünk egészen 2 évvel ezelőttig... Akkor ugyanis a férjem elvesztette a munkáját, jött a lejtő... A bank már árverezte volna a fejünk felül a lakást mikor nagy nehezen álláshoz jutott a férjem, az utolsó utáni pillanatban... Ekkor kezdődtek az egészségügyi problémák, a férjem a szívével került kórházba, engem 3x kellett operálni, a gyerekek akik addig egészségesek voltak most hetente betegedtek le... Pozitív hozzáállás mondják... Én igyekeztem, de ahányszor megpróbáltunk talpra állni és pozitívan gondolkodni azonnal jött a pofon...

Valahogy össze kapartuk magunkat és 2 hónapja lett egy pozitív tesztem... Az én kis csillagom aminek annyira örültünk, a fény az alagút végén! Úgy éreztem ez egy jel, hogy minden jóra fordul! 1 hete elvetéltem... Már sírni sem tudok, elfogytak a könnyeim... Nem merek bizakodni mert eddig mindig akkor történtek a rossz dolgok... De tartanom is kéne magam, mert itt van a két fiam... A férjem az új munkahelyén ultimátumot kapott, vagy megy Németországba dolgozni, vagy kirúgják... Egyedül maradtam...

2013. júl. 5. 08:25
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Természetes, hogy megsiratod a babádat. Az lenne nagyon nagy baj, ha nem tennéd. Fel a fejjel! Nem ismerlek, nem tudom, milyen beállítottságú vagy, de Madách szavait tudom most idézni Neked: "Mondottam, ember, küzdj, és bízva bízzál!" Mást most nem tehettek.
2013. júl. 5. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!