Vállalnátok így babát?
En igen, jovoheten lesz 1 eves a fiam es februarban erkezik a kisoccse. Egyaltalan nem felek, bizom magamban es paromban (kulfoldon elunk, nincs szuloi segitseg)hogy meg fogjuk tudni oldani. :)
Ha ketsegeid vannak ne vallalj be most egy kistesot, csak akkor ha biztos vagy magadban, szerintem erezni fogod.
Hasonló helyzetben vagyok én is, de én egyértelműen nem vállalom be most. Mivel tök hasonló indokok szólnak ellene mint nálatok. Leginkább azért nem, mert szeretném az összes figyelmem a kislányomnak szentelni, és ha kis tesó érkezik neki is közel annyi odafigyelést, türelmet adni, mint lányomnak. Ismerem magam annyira, hogy nem bírnám idegileg, ergó nem vállalom be. Én eszem szerint olyan 5 év korkülönbséget szeretnék köztük, úgyhogy még ráérek ezen gondolkodni. Nekem is sokszor eszembe jut, hogy milyen fantasztikus érzés, mikor bennem ficánkol, érzem minden rezzenését, aztán mikor megszületik és szopizik, rajtam alszik, szuszog...de ezt később is átélhetem, nem maradok le semmiről.
Szóval ez esetben hallgass az eszedre, és ne foszd meg másodszülöttedet a türelmes odafigyeléstől.
Ez az én véleményem,persze hallgathatsz a szívedre is.
Szia!
Mintha én írtam volna a kérdést. Én is ezen agyalok, illetve mi, a párom meg én. Az én lányom 17 hónapos lesz jövő héten, és ugyanúgy mint a tiéd, egy örökmozgó, plusz nekünk is közbeszólnak az anyagiak. Én jövőre mindeképp beválallom, akkor már két éves lesz a kicsi, lehet megy bölcsibe is. Semmi képp nem szeretnék nagy korkülönbséget, mert nekem volt benne részem, hugim a fiatalabb. Nagyon nehezen éltük meg korkülönmbséget, mire úgy öszzenőttünk, hogy mehettünk együtt bárhova. Én ezt nem szeretném, így jövőre, ha összejön, jöhet a kistesó, főleg mert én is nagyon vágyom már egy másik kis lurkóra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!