Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Félhet egy 16 hónapos a...

Félhet egy 16 hónapos a Mikulástól?

Figyelt kérdés
Kislányom decemberben 16 hónapos lesz, nagyon nyitott baba. Apósom december 6-án Mikulás-jelmezbe bújik és a rokon gyerekeket meglátogatja. A drágám mostanában tart a szakállas fejektől így én arra hajlanék, hogy idén még mi kimaradjunk a szórásból... Tapasztalatok?
2009. okt. 14. 21:59
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Látom unatkozol! Basszus hát ez jó olyat röhögtem kérdezd meg tőle......
2009. okt. 14. 22:07
 2/8 anonim ***** válasza:

IIgen, félhet! Az én unokatesóm is nagyon félt tőle, o is kislány, és végigsírta, üvöltötte az egész programot, pedig maga a "buli" megszokott környezetben volt, a kislány nagyijánál. Ő akkor már 2 éves is elmúlt, de rettegett, a tesóm ki is vitte, mert húzta őt, hogy menjenek ki...

Döntsd el te, de lehet, hogy még pici hozzá!

2009. okt. 14. 22:46
 3/8 anonim ***** válasza:
az én húgom még 5 évesen is félt a mikulástól
2009. okt. 15. 00:12
 4/8 anonim ***** válasza:

Félhet!

Nem kell egy ilyen koru gyereknek lelki traumát okozni egy kretén szokás miatt !!

2009. okt. 15. 00:51
 5/8 anonim ***** válasza:

Egy kisgyerek mindentől fél ami nagy és hangos vagy ronda!!!

A jármüvektől is félnek, a buszoktól a traktoroktól, vonattól nagyobb kutyáktól..

2009. okt. 15. 00:54
 6/8 anonim ***** válasza:

Szerintem ez a szülőn is erősen múlik!

Az enyémek sosem féltek, de sok rosszat hallok. Nagyon pozitívan kell bevezetni, mesélni, dalolni előtte, képeken nézni, esetleg valami videón, klippen.

2009. okt. 15. 07:41
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Azt hiszem, idén még kihagyjuk a mókát.

Kedves 1. válaszoló, neked aztán nagy tapasztalatod lehet az ilyen korú babákhoz... Bár válaszodból ítélve még te is gyerek vagy:) Megnéznélek, amint egy 16 hónapos babával "beszélgetsz":

- Mondd, kicsim, félni fogsz a Mikulás bácsitól? Ja, hogy még azt sem tudod, miről beszélek?

2009. okt. 15. 19:04
 8/8 anonim ***** válasza:

Azt átvitt értelemben gondoltam,nincs gyerekem 18 vagyok.

Tiszta hülyeség ezt megkérdezni, mit fog fel a mikulásból a te 16 hónapos babád? Semmit! Max végig bőgi az éjszakát aposód idióta jelmezén:D További szép napot és gyermek nevelést.

2009. okt. 16. 00:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!