2/14 anonim válasza:
Mi?dehogy!!!! Te jó ég,hol az eszed?
3/14 A kérdező kommentje:
neem ugy mondjuk 2 honapos tesot
2013. jún. 28. 20:30
4/14 anonim válasza:
Ha becsúszott volna, vállaltam volna, mert számíthattam volna a szüleimre, de 16 évesen még esélyem sem lett volna teherbe esni, mert még csak fiú kezét sem fogtam.
5/14 A kérdező kommentje:
ha a mostoha anyâtok meghalna es s srâc felajâl 1 erdek hâzassâgot hogy a kicsi intezetbe keruljon?
2013. jún. 28. 20:34
6/14 anonim válasza:
?
Milyen srác ajánlana fel házasságot? És miért lenne érdekházasság? És kinek a babája kerülne intézetbe?
7/14 anonim válasza:
Most mi van? ki csinál mit?
Amúgy ha ilyen lett volna, vállaltam volna. Hangsúly a volnán.
Az meg hogy 16 évesen kistesóm született volna, nem az én döntésem. Anyáméké, ahogy az is ha most vállalnának egy gyereket. Engem és tesómat ez max annyiban korlátozna, hogy nem ölhetnénk nyíltan és nyilvánosan a másikat vagy hallgathatnánk hangosan zenét amíg alszik a kicsi, vagy anyám néha megkérne,hogy vigyázzunk rá, amit jó eséllyel szívesen vállalnánk.
Normális szülő nem úgy szül,hogy a nővérke vagy bátyus majd felneveli a legkisebbet.
8/14 anonim válasza:
Jól értem már van 1 gyereketek?
Kerlek magyaràzd el.
10/14 anonim válasza:
Én a helyedben inkább iskolába járnék, és megtanulnék helyesen írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!