S. O. S.! Nyaralni megyünk, kislányunk 7 hónapos. Beltéri medencébe bevisztek ilyen korú gyereket?
Én bevinném. Nem hinném hogy kifejezetten baba baratnak kell lennie.
Amint kijön a jóidő illetve a nyár mi is elmegyünk és elvisszük a 7,5hónapos kisfiúnkat valami élményfürdőbe
Nyugodtan vidd be!!!A doktor úr nekem azt mondta, mivel 5 hós a gyerekem bevittük a medencébe.
Semmi baja nem lett.
De amugy a kisbabák nem igen szeretnek hossszasan lenni avízben, mert akkor hamar kimerülnek.
És jót alszanak.
Nekem 2 honapos volt a kisfiam amikor elkezdtunk vele rendszeresen a tengerben furdeni.Allitolag( az orvos szerint) erositi az immunrendszert.(Persze kloros vizu medencebe nem vittem volna ennyi idosen.) Egyebkent ugy tunik, van benne igazsag,mert mar 7 eves es csak egyszer! volt beteg egy nagy infulenzajarvany idejen.Megfazni sem szokott,soha nem hianyzott betegseg miatt ovibol vagy sulibol.
Szoval szerintem nyugodtan furodhet a baba,minnel tobb kornyezeti hatasnal van kiteve,annal ellenalobb lesz a szervezete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!