Szerinted lemondjam a dokit vvagy elmenjek? Kicsit kínos lenne így.
Két lehetőséget mernék tanácsolni.
1. A rendelés legelején betelefonálsz, és kéred az orvosod. Elmondod, hogy aznapra van időpontod, de megjött. Így fogadna-e, vagy egy másik időpontot javasol?
2. Elmész és a rendelés elején szólsz, hogy megjött. Ő akkor ott helyben eldönti, hogy megvizsgál, vagy egy újabb időpontot ad.
(Szerintem, meg fog vizsgálni. Vigyél magaddal intim törlőkendőt vagy ott helyben papírzsepit nedvesíts meg, törölgesd meg magad mielőtt várhatóan bemész, és akkor pluszban rendbe szedted magad, egy szava sem lehet. Úgyis kesztyűben vizsgál. Meg nőgyógyász... Látott már cifrábbat is...)
Az egy dolog, hogy megvizsgálnak-e, de én biztosan nem mennék így. Azért ez így elég gáz. Természetesen más az, hogy ha muszáj vérzés közben vizsgálni, mint pl. az utolsó válaszolónál, és teljesen más az, hogy megjött, és simán mehetnél máskor is, de téged nem érdekel, hogy mindent összepiszkolsz ott.
Nem mindenhol van lehetőség rendbetenni magunkat a vizsgálat előtt, pl. ahova én járok, ott ahogy bemegyek, már sürgetnek hogy feküdjek a vizsgálóasztalra, levetkőzni is alig van időm. Ráadásul ha éppen akkor erősödik fel a vérzés, akkor hiába törölgeted meg magad, mire felfekszel tocsogni fogsz.
Én biztosan nem vállalnék be ilyen cikis helyzetet, ha nem muszáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!