Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerinted lemondjam a dokit...

Szerinted lemondjam a dokit vvagy elmenjek? Kicsit kínos lenne így.

Figyelt kérdés
Szülés utáni kontrollra kedden kellne mennem, de ma megjött a mensim. Pedig jó lenne elmenni mert Azaliat is akarok íratni. Szerintetek elmenjek vagy kérjek más időpontot? (Sima SZTK)
2013. jún. 28. 16:58
 1/6 anonim ***** válasza:
Kérjél másik időpontot, mert így nem biztos, hogy meg fog vizsgálni.
2013. jún. 28. 17:04
 2/6 anonim ***** válasza:
nekem azt mondta a dokim mennyek nyugodtan semmi akadája,igy is meg vizsgált.
2013. jún. 28. 17:12
 3/6 anonim ***** válasza:
70%

Két lehetőséget mernék tanácsolni.

1. A rendelés legelején betelefonálsz, és kéred az orvosod. Elmondod, hogy aznapra van időpontod, de megjött. Így fogadna-e, vagy egy másik időpontot javasol?

2. Elmész és a rendelés elején szólsz, hogy megjött. Ő akkor ott helyben eldönti, hogy megvizsgál, vagy egy újabb időpontot ad.

(Szerintem, meg fog vizsgálni. Vigyél magaddal intim törlőkendőt vagy ott helyben papírzsepit nedvesíts meg, törölgesd meg magad mielőtt várhatóan bemész, és akkor pluszban rendbe szedted magad, egy szava sem lehet. Úgyis kesztyűben vizsgál. Meg nőgyógyász... Látott már cifrábbat is...)

2013. jún. 28. 17:24
 4/6 anonim ***** válasza:
Amikor mentem a hat hetes kontrollra még véreztem. Nálunk úgy van, hogy először behív az asszisztens, majd vissza kell ülni és behív a doki is. Én szóltam az asszisztensnek, hogy még vérzek, és volt nálam nedves törlőkendő. Amikor levetkőztem, jó alaposan megtörölgettem magam és természetesen még előtte szóltam a dokinak is, hogy vérzek. Megvizsgált. Most pedig elhalt a babám és nagyon erősen véreztem mikor mentem az orvoshoz. szintén szóltam az asszisztensnek és a dokinak is, megvizsgált. De ha Neked nagyon kínos, akkor telefonálj be és kérj másik időpontot, biztosan adnak, de szerintem megvizsgálnak minden gond nélkül.
2013. jún. 28. 22:05
 5/6 anonim ***** válasza:
Én visszamentem. A 6 hetes kontrollra 5 hetesen mentem, még véreztem. Nem tudtam eldönteni, hogy ez már menszesz vagy a gyágyi vérzés. Megvizsgált, azt mondta, nem baj, hogy így mentem, már menstruáció volt.
2013. jún. 28. 22:42
 6/6 anonim ***** válasza:

Az egy dolog, hogy megvizsgálnak-e, de én biztosan nem mennék így. Azért ez így elég gáz. Természetesen más az, hogy ha muszáj vérzés közben vizsgálni, mint pl. az utolsó válaszolónál, és teljesen más az, hogy megjött, és simán mehetnél máskor is, de téged nem érdekel, hogy mindent összepiszkolsz ott.

Nem mindenhol van lehetőség rendbetenni magunkat a vizsgálat előtt, pl. ahova én járok, ott ahogy bemegyek, már sürgetnek hogy feküdjek a vizsgálóasztalra, levetkőzni is alig van időm. Ráadásul ha éppen akkor erősödik fel a vérzés, akkor hiába törölgeted meg magad, mire felfekszel tocsogni fogsz.

Én biztosan nem vállalnék be ilyen cikis helyzetet, ha nem muszáj.

2013. jún. 29. 02:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!