Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A 3-ik babát tényleg nehezebb...

A 3-ik babát tényleg nehezebb megszülni?

Figyelt kérdés
megosztanátok tapasztalaitokat?
2013. jún. 28. 14:31
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem,sőt!! A legszuperebb szülésem volt :-) A negyedik kicsit húzósabb volt,mert ott már a szülőszobán fekve vajúdtam,a többinél végig ahogy jól esett :-) Hosszúságra olyan volt,mint a 2.,de könnyebb volt,jobban viseltem az összehúzódásokat! Mind a 4 szülés másmilyen volt,de a legszuperebb a 3. volt!! :-)
2013. jún. 28. 14:35
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem hiszem.
2013. jún. 28. 14:41
 3/10 anonim ***** válasza:
Nekem a harmadik volt a legkönnyebb szülés. Igaz hogy indítani kellett, de 3 óra volt az egész és szinte nem is fájt. Viszont maga a terhesség az sokkal nehezebb volt mint az előzőek.
2013. jún. 28. 14:43
 4/10 anonim ***** válasza:

Többedik terhesség = könnyebb,gyorsabb tágulás. Esetenként már félidő környékén is kinyílik a méhszáj valamennyire,esetleg rövidül is.Nekem ez a 4-nél volt.Mondjuk rövid idő telt el két terhesség között. Végül kihúztam hétfői napig- arra a hétre péntekre voltam kiírva.

Könnyű szülésem volt. A második volt a legrosszabb,az elsőt nagyon könnyen szültem-lehet ezért sem éreztem magam anyának sokáig,nem volt semmilyen fájdalmam,csak kellemetlen volt az a pár görcsöcske,és a tolóknál is úgy szóltak,hogy hahó,nyomni kéne!! A második hosszabb volt,és fájt. A harmadik viszont nem fájt annyira,de éreztem,nyomi is jobban tudtam mint a 2-nál- akkor nagyon nehéz volt nyomni- és nem voltak utófájások sem- a 2-nál voltak,majd lefordultam a szülőágyról! A harmadiknál csak a szoptatásokkor volt 2 napig fájdalmas a méhösszehúzódás,de szüléskor már vágni sem vágtak...

Bocs,jól össze-vissza írtam :-)

Nem értem miért kell a kismamákra hozni a frászt...

2013. jún. 28. 14:48
 5/10 anonim ***** válasza:

Nekem is a 3. volt a legkönnyebb szülés. (Engem is azzal riogattak, hogy a második a legkönnyebb és ez majd nehéz lesz. Városi legenda. :o)

A terhességeim egyre nehezebbek lettek, a szüléseim egyre rövidebbek és könnyebbek. A babáim egyre nagyobbak. A fájás erőssége szerintem kb. ugyanolyan volt, már amennyire visszaemlékszem a korábbiakra.

Egyébként ez sok mindentől függhet, nekem majdnem faros lett a 3., akkor biztos nehezebb lett volna...

2013. jún. 28. 14:50
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem! A 3. volt a legkönnyebb. Legnehezebb a 2. volt, de az is össz-vissz 2,5 óra alatt megvolt. A 3. az első fájástól az utolsóig 45 perc volt.
2013. jún. 28. 14:52
 7/10 anonim ***** válasza:

A szülés nem, de utána a felépülés rossz volt. Nagyon fájt a méhem, sokat és sokáig véreztem.

A kórházban mondták is, hogy minél többedik szülés, annál nehezebben gyógyul a kismama.

A vajúdások ugyanolyanok voltak mint 1. és 2.nál (csak rövidebb),tolófájásom talán egy volt, vagy mondjuk másfél. Gátvédelem, pedig hatalmas fejű baba.

2013. jún. 28. 14:53
 8/10 anonim ***** válasza:
Én vérezni a 2-nál véreztem tovább,utána a menstruációm is rendszertelenebb volt mint az elsőnél vagy a harmadiknál...
2013. jún. 28. 14:56
 9/10 anonim ***** válasza:
Ez mindenkinél változó.Nekem az első volt a legnehezebb és leghosszabb.(36 óra)Utána 3 hétig sem ülni,sem állni...A második volt a legkönnyebb.Rövidnek az sem mondható (18 óra),de mikor megindult,már jött rendesen:)Ez volt a legfájdalmasabb.A harmadik viszont kemény volt.Nehezen tágultam,pedig terhesség alatt is nybitott volt a méhszájam.Reggel fél nyolctól voltak 10-15 perces fájásaim,déltől fél kettőig öt percesek,fél kettőtől este fél nyolcig (amíg meg nem született)két percesek.Nagyon nehéz és hosszú volt...De tényleg mindenkinél más.Lehet,hogy minden szülés egyre rövidebb,de ez nem jelenti azt,hogy könnyebb is,vagy kevésbé fájdalmas.
2013. jún. 28. 15:07
 10/10 anonim ***** válasza:
A harmadik volt a legrövidebb, legkönnyebb, pedig 6 és fél éve szültem előtte a másodikat.alig éreztem a fájásokat,mire bementünk a kórházba szinte nyomhattam is.Viszont a tolófájások ebben az esetben voltak a legfájdalmasabbak.
2013. jún. 28. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!