Miért van az hogy vágyom császármetszésre?
Most is azt mondom, buta vagy. :) Pontozhattok le, nem érdekel...
Császár után sikítottam a fájdalomtól, pedig általában jól viselem. BORZALMAS VOLT!!!Na még mindig akarod?
Nekem a szülés előtt két nagy hasi műtétem is volt. Amikor az orvos a császárt javasolta, nagyon megörültem. Nem tudom kibírtam volna-e egy szülést. Világ életemben rettegtem tőle. Még filmen sem bírom megnézni. Nagyon nagyra tartom azokat, akik természetes úton szültek. Szerencsére a császár problémamentesen sikerült és az utána levő felgyógyulás is.
Szerintem ha így érzed érdemes lenni beszélni róla az orvosoddal.
Igazuk van a többieknek. A szülés addig igazán fájdalmas, amíg meg lesz a baba, de utána túl is vagy a nehezén, viszonylag gyorsan túlesel az egészen.
A császár után viszont sokkal tovább szenvedsz. Ráadásul akkor már ott a baba, és hidd el, nagyon rossz érzés, hogy nem tudod őt ellátni a seb miatt, hogy nem tudsz vele
úgy foglalkozni, ahogyan szeretnél.
Persze,riogatásnak tényleg jó ilyet mondani... de közlöm,kamu!!!!!!!!
A 3. gyerkőc és a 2. ugyan olyan időintervallum alatt lett meg,de a 3. könnyebb volt,jobban viseltem.
Amúgy minél többedik,annál gyorsabb,könnyebb... mivel a szervezeted már tudja mi van,hamarabb tágulsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!