Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tegyek a félelmeimmel?...

Mit tegyek a félelmeimmel? Nagyon vágyom a babára, de a legjobban szeretném mindannyiunknak.

Figyelt kérdés

Albérletben élünk már két éve. Dolgozunk mind a ketten,a párom 150-200ezer forint között keres,én 110 ezer forint körül,van megtakarításunk,bár saját lakásra,vagy legalább annak egy nagyobb részére gyűjtünk.

Babát szeretnénk. Nagyon! De annyian azt reagálják egyből,hogy ALBÉRLETBE? Előbb talán lakás kellene,nem?

Tényleg ilyen "felelőtlenek" vagyunk? Tudom,a gyereknek a szeretet,a biztos otthon a fontos,ezt itt is meg tudjuk neki adni. De nekünk milyen érzés lesz,hogy nem a saját otthonunkba várjuk. Mindig arra vágytam,hogy a gyerekemnek jobb sora lesz,mint nekem volt,hát sajnos egyelőre nem úgy áll :(

Alapverően hónapról hónapra jól élünk,de ez akkor is egy albérlet,amely nem a miénk és viszi a pénzt.

Mit tegyünk? Vállaljuk a babát? Annyira vágyom rá!

23L,29F

2013. jan. 3. 10:32
 1/3 anonim ***** válasza:
Engem meg azért ítéltek el, mert a saját lakás miatt 33 évesen szültem csak. A lakás meglett már hamarabb, de akkorra ment le rólunk a hatalmas hitel -teher, és nekem a lelkivilágom jobb volt úgy, hogy biztonságba szüljek. De kinek hogy... Most pld. jó hogy van saját lakásunk, mert munkanélküli lettem, a férjem 120 ezre pedig nem lenne elég hitelre + megélhetésre... Sajnos ezt jól át kell gondolni.
2013. jan. 3. 10:45
 2/3 anonim ***** válasza:
Az én környezetemben szinte minden fiatal pár albérletben él és így vállalt babát. Köztük mi is a párommal. Én tudom, hogy soha nem lesz saját lakásunk, így nem is őrlődöm ezen. Az albérletet úgy rendezzük be, hogy az olyan legyen, mintha a miénk lenne. Így is lehet családias, otthonos környezetben nevelni egy kisbabát. Na és még a végén had említsem meg, hogy a saját ház is ugyanúgy viszi a pénzt, főleg ha még hitel is van rajta.
2013. jan. 3. 10:55
 3/3 anonim ***** válasza:

Én vállalnék a helyetekben.

24/N

2013. jan. 3. 12:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!