Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hol találok olyan családot...

Hol találok olyan családot akinek szüksége van bébiszitterre?

Figyelt kérdés
Több internetes oldalt is felkerestem már!Közvetitő írodák csak pénz lenyúlok tapasztalat! Játszótéren is probálkoztam! Tulajdonképpen mindennel!
2013. jún. 26. 10:11
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én sokat babysitterkedtem. Mikor megvolt az eslő család, utána már ajánlottak.

Amúgy én is tettem ki hírdetéseket. Nekem megengedték ovikban, iskolákban, könyvtárban, gyerekrendelőben. Igaz először mindig bementem a vezetőhöz, igazgatóhóz és felajánlottam neki, hogy mondjuk eljövök egy napra az oviba vagy egészségnapra arcot festek játszok a gyerekkel, hogy nézze mg tényleg értek a gyerekekhz (meg benne volt a hírdetésben, hogy dolgoztam játszóházban). Általában éltek a felajánlott lehetőséggel, utána pedig engedték kitenni a hírdetést.

Én ezt gimi és egyetem mellett csináltam. Most már nem fér bele az időmbe, pedig olyan szívesen csinálnám. Leginkább az arcfestés és a szülinapi buli szervezés hiányzik:)

2013. szept. 10. 09:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!