Hol találok olyan családot akinek szüksége van bébiszitterre?
Figyelt kérdés
Több internetes oldalt is felkerestem már!Közvetitő írodák csak pénz lenyúlok tapasztalat! Játszótéren is probálkoztam! Tulajdonképpen mindennel!2013. jún. 26. 10:11
11/11 anonim válasza:
Én sokat babysitterkedtem. Mikor megvolt az eslő család, utána már ajánlottak.
Amúgy én is tettem ki hírdetéseket. Nekem megengedték ovikban, iskolákban, könyvtárban, gyerekrendelőben. Igaz először mindig bementem a vezetőhöz, igazgatóhóz és felajánlottam neki, hogy mondjuk eljövök egy napra az oviba vagy egészségnapra arcot festek játszok a gyerekkel, hogy nézze mg tényleg értek a gyerekekhz (meg benne volt a hírdetésben, hogy dolgoztam játszóházban). Általában éltek a felajánlott lehetőséggel, utána pedig engedték kitenni a hírdetést.
Én ezt gimi és egyetem mellett csináltam. Most már nem fér bele az időmbe, pedig olyan szívesen csinálnám. Leginkább az arcfestés és a szülinapi buli szervezés hiányzik:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!