Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti szülnétek babát a kolleganő...

Ti szülnétek babát a kolleganőtöknek?

Figyelt kérdés

25 éves,egészséges nő vagyok.Van már egy 6 hós babám.

Kolleganőmék 8 éve próbálkoznak,ezalatt 6 babát vesztettek el.Sajnos nem tud megtapadni rendesen. :(

Ő most 38 éves.Minden vágyuk egy baba.Ti segítenétek neki?

2013. jún. 25. 19:11
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
69%
Nem. Nem azért,mert nem szép dolog segíteni,hanem azért,mert mikor megszülöd azt a babát,nem tudsz majd rá úgy tekinteni,mintha nem a tiéd lenne és nagyon meg fogod bánni. Inkább menjenek lombik-bébi programba ha megtehetik,vagy fogadjanak örökbe. De ne tedd meg bármennyire is fontos lenne,mert szenvedni fogsz. Mert odatudnád adni a mostani 6 hónapos kisbabád valakinek,csak mert neki nem lehet? Ugye nem? Ehhez lelkileg nagyon erősnek kell lenni és ki kell irtani az anyai ösztönt magadból,ami eléggé esélytelen.
2013. jún. 25. 19:37
 12/19 anonim ***** válasza:
Nem, de ez Magyarországon amúgy is törvénytelen.
2013. jún. 25. 19:48
 13/19 anonim ***** válasza:
2013. jún. 25. 19:51
 14/19 anonim ***** válasza:

Biztos a diagnózis? Ezer százalék? Nem lehet összeférhetetlenség? Vagy esetleg leiden mutáció? Mindent néztek? Nem csak egy orvosnál jártak ugye?

Elég egy apróság, egy kis homokszem a gépezetben hogy ne sikerüljön. Sajnos mi is sok babát veszítettünk el mire kiderült mi a probléma.

Segíteni sehogy sem tudsz. :(

2013. jún. 25. 19:53
 15/19 A kérdező kommentje:

Nyugi,én se mentem ebbe bele.Csak szó volt róla,de elutasítottam.Látom jól döntöttem,mert más se lenne képes odaadni a babát,akit a szive alatt hordott.

Köszönöm nektek!

2013. jún. 25. 19:55
 16/19 anonim ***** válasza:

kolleganőnek nem. De olyannak, akit nagyon-nagyon szeretek, barátnőnek, rokonnak elgondolkoznék rajta. Mondjuk már csak akkor, ha nekem is lenne. Elsőnek nem.

Nagyon sok pénzért (le lehet szólni), idegennek is. Aki ilyenhez folyamodik, nagyon elkeseredett lehet, ha tudok, segítenék rajta. Lehet elítélni, mondjuk nem értem, miért kell leszólni az olyanokat, aki nem úgy gondolkodik, ahogy a többség.

2013. jún. 25. 21:47
 17/19 anonim ***** válasza:
2013. jún. 26. 08:09
 18/19 anonim ***** válasza:
Biztosan nem,szeretek segíteni de ez azért túlzás,nálunk amúgy is büntetik a béranyaságot.A kolléganőd kérdezte meg?
2013. jún. 26. 10:01
 19/19 A kérdező kommentje:
Igen,ő.Amugy,hozzáteszem,hogy nem Magyarországon élünk,itt lehet ilyet.
2013. jún. 26. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!