Ti szülnétek babát a kolleganőtöknek?
25 éves,egészséges nő vagyok.Van már egy 6 hós babám.
Kolleganőmék 8 éve próbálkoznak,ezalatt 6 babát vesztettek el.Sajnos nem tud megtapadni rendesen. :(
Ő most 38 éves.Minden vágyuk egy baba.Ti segítenétek neki?
Biztos a diagnózis? Ezer százalék? Nem lehet összeférhetetlenség? Vagy esetleg leiden mutáció? Mindent néztek? Nem csak egy orvosnál jártak ugye?
Elég egy apróság, egy kis homokszem a gépezetben hogy ne sikerüljön. Sajnos mi is sok babát veszítettünk el mire kiderült mi a probléma.
Segíteni sehogy sem tudsz. :(
Nyugi,én se mentem ebbe bele.Csak szó volt róla,de elutasítottam.Látom jól döntöttem,mert más se lenne képes odaadni a babát,akit a szive alatt hordott.
Köszönöm nektek!
kolleganőnek nem. De olyannak, akit nagyon-nagyon szeretek, barátnőnek, rokonnak elgondolkoznék rajta. Mondjuk már csak akkor, ha nekem is lenne. Elsőnek nem.
Nagyon sok pénzért (le lehet szólni), idegennek is. Aki ilyenhez folyamodik, nagyon elkeseredett lehet, ha tudok, segítenék rajta. Lehet elítélni, mondjuk nem értem, miért kell leszólni az olyanokat, aki nem úgy gondolkodik, ahogy a többség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!