Még csak 7 hetes a gyerekem, de már belefáradtam. Mivel töltődhetnék fel?
az első 5 hét masszív ordítással telt, mert hasfájós a kicsi. Emiatt nem volt se nappalunk,se éjszakánk. Mostmár olyan sokat nem sír, de ha meghallom gyomoridegem lesz. Sokkal rosszabbul viselem, mint az elején.
Ráadásul mindenki szerint szar anya vagyok, mert az én gyerekem állandóan bőg. Megszólnak miatta az utcán is. Segítségem nincs, aki jöhetne attól is csak annyit kapok, hogy rosszul csinálom. Elkezdtem a magnéziumot szedni, de szerintem ez kevés.
igen az utcai beszólások nagyon le tudják lombozni az embert de nem tudom honnan veszik a bátorságot hogy tanácsot adjanak
jó lenne ha lenne valami fix időpont a héten egy két óra amit a baba nélkül tudnál tölteni
és az arra való készülés már napokkal előtte feltölthet ahogy tervezgeted hogy mit fogsz majd egyedül csinálni
amúgy meg az első három hónap az eléggé durva és kikerülhetetlen :)
kitartást neked
Biztosan jó anya vagy!:-) Ne foglalkozz a sok negatív emberrel az utcán! Szoptatsz? Ha igen, nagyon oda kell figyelni, hogy mit eszel, mert ezek szerint érzékeny a pocija.
Én a 2. babámat várom. Az elsővel nagyon kemény volt, mert egész éjjel fent volt. Kb. 2,5-3 hónap után megoldódott. Kívánom, hogy hamar megtaláld Te is az örömödet az anyaságban. Addig is kitartást!:-)
nagyváros.ez mit takar?
lehet hogy egy helyen lakunk azért kérdem.
megértelek mindenben azért kérdem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!