Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák kajahóbortban segítség?

Anyukák kajahóbortban segítség?

Figyelt kérdés

Sűr ragu leves a vacsi, amit élvezettel esznek, viszont a fiam natur tarhonyát kért. Mi az istent adjak a tarhonya mellé, amitől nem csak sima kifőtt tészta.

Van itthon reggelről maradt 3virsli, lecsó, lekvár, darálható dió.

2013. jún. 25. 15:16
 1/7 petera6 ***** válasza:
Mi szoktuk a lecsót tarhonyával virslivel enni. Az nem jó? :)
2013. jún. 25. 15:19
 2/7 anonim ***** válasza:
lecsós tarhonya virslivel, legjobb!
2013. jún. 25. 15:21
 3/7 A kérdező kommentje:

Üvölt az ötlettől, hogy ő magában enné....

A lecsó sajna látványos:( Megmutattam, szoktam én is így készíteni neki(rizs, nokedli, tarhonya a lecsóhoz és kész a vacsi) a végén majdnem földhöz csapta a lecsót.

2013. jún. 25. 15:25
 4/7 petera6 ***** válasza:

Tejfölöd nincs véletlen? Én azzal enném a tarhonyát. Mondjuk én mindenhez ennék tejfölt :) Esetleg még rádobnék egy kis konzerv kukoricát is. Vagy ketchup? :) Komolyan...én szeretem az ilyesmit. Csemege uborkával :)

Ok most terhes is vagyok, de enélkül is simán eszem furcsaságokat.

2013. jún. 25. 15:32
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Üdv a Kajahóbortosok klubjában!

Gyermekeim is néha magában eszik a tésztát, én már nem idegeskedem emiatt, hagyom, inkább, csak ne vágja földhöz a kaját!

Üdv két gyermekes Anyuka

2013. jún. 25. 16:34
 6/7 A kérdező kommentje:

Végül majonézzel ették meg.

Komolyan hidat nyomok tőlük. Kívánságkajákat gyártok, de heti 7*nem lehet makaróni vagy csak tükörtojás, vagy sültvirsli. Ilyenkor jönnek a hajmeresztő kívánságok, az egyik ilyen a natur tarhonya:D szörnyű, kb olyannak érzem mintha a nagyoncsórók kategóriát játszanánk, amikor a változatosság a száraztészta formáját jelenti:D Remélem kinövik, vagy szakácsnak mennek, vagy meglágyulok

2013. jún. 25. 16:39
 7/7 anonim ***** válasza:
Hat a "nagyoncsorosagrol" csak annyit, hogy az en lanyom (2,5 eves) 2 napja a levagott, megszaradt, osszeaszott kenyerhejat eszi. Nekem is a pofam szakad le. De ez van. Ha tehetne amugy is ciniminit enne tukortojassal reggel este. Fura egy gusztusa van neki is mindenesetre.
2013. jún. 25. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!