Ti szerelmesek vagytok még a párotokba? Ha nem, mikor múlt el? A gyerek születése előtt vagy után?
Most 27 hetes leszek. Teljesen kiakaszt. 4 éve vagyunk együtt.
A hormonok most hisztisebbé tettek, de biztosra tudom, hogy szerelem nincsen!
Hogy lesz e még? Tuti nem. Maximum A SZERETET lesz erősebb. Egyelőre elképzelhetetlennek találom, hogy együtt fogjuk a galambokat etetni idősen a parkban!:D
Én szeretem a férjem. A nagy lángoló, elemésztő szerelem nyilván nincs jelen...
Békesség, szeretet uralkodik közöttünk alapvetően, amit nyilván tarkítanak a viták, nézeteltérések, egyéb gondok.
Elégedett vagyok, a házasságunk 8 éves, a kapcsolatunk 15 éves. A gyerekeink (4 és 1 éves) születése mindkétszer közelebb hozott bennünket egymáshoz.
A szerelem mikor múlt el? Szerintem a gyerekek előtt már.
Szia 5 eve vagyunk egyutt en 26 o 29 eves. Van egy 3 es fel eves fiunk, a masodik babankat most veszitettuk el 14 hetes terhes voltam.
En nem szeretem a szerelem szot... Viszont elmondom mit ereztem mikor eloszor lattam es beszeltunk. Elso talalkozasunk alkalmaval ugy ereztem, hogy megszunt minden csak o van, ot akarom o az aki kell es az o gyereke anyja akarok lenni (elotte meg dokit kerestem aki jo penzert elkot)...
Hulye dumanak tunhet de minden megszunt akkor csak o volt es ereztem, hogy en egy percre se tudom elengedni es azt se akarom hogy haza menjen... 80 km-re laktunk egymastol.
Aznap mikor elosuor talalkoztunk 9 oran at beszeltunk megallas nelkul, ejjel egy utan indult haza mert hideg volt mar a kapuba dumalni. Egesz ejjel nem aludtam csak o volt a fejemben, hogy o az en masik felem...
Egy ferfi se hozott ki hasonlot belolem, es 13 eves korom ota aktivan valtogattam oket.... Hajnalban jon az uzenet hogy a masik fele vagyok es akar engem. 2 hete voltunk egyutt es mar osszekoltoztunk is, holott ketszer egymas utan nalam senki nem alhatott mert irritalt annak az embernek a jelrnlete... Meg most is azokat erzem amit akkor legelso talalkozasnal mikor megismertem...
Szia 5 eve vagyunk egyutt en 26 o 29 eves. Van egy 3 es fel eves fiunk, a masodik babankat most veszitettuk el 14 hetes terhes voltam.
En nem szeretem a szerelem szot... Viszont elmondom mit ereztem mikor eloszor lattam es beszeltunk. Elso talalkozasunk alkalmaval ugy ereztem, hogy megszunt minden csak o van, ot akarom o az aki kell es az o gyereke anyja akarok lenni (elotte meg dokit kerestem aki jo penzert elkot)...
Hulye dumanak tunhet de minden megszunt akkor csak o volt es ereztem, hogy en egy percre se tudom elengedni es azt se akarom hogy haza menjen... 80 km-re laktunk egymastol.
Aznap mikor elosuor talalkoztunk 9 oran at beszeltunk megallas nelkul, ejjel egy utan indult haza mert hideg volt mar a kapuba dumalni. Egesz ejjel nem aludtam csak o volt a fejemben, hogy o az en masik felem...
Egy ferfi se hozott ki hasonlot belolem, es 13 eves korom ota aktivan valtogattam oket.... Hajnalban jon az uzenet hogy a masik fele vagyok es akar engem. 2 hete voltunk egyutt es mar osszekoltoztunk is, holott ketszer egymas utan nalam senki nem alhatott mert irritalt annak az embernek a jelrnlete... Meg most is azokat erzem amit akkor legelso talalkozasnal mikor megismertem... Meg most is o a mindenem! A masik fele! Sose ereztem ilyen pillangos terdremegos akarmit amit sokan mondanak de.ez az erzes mas, valami olyan etos dolog kot hozza, hogy meg gondolatban se csaltam meg soha (holott nekem ez hobbi volt) es semmi masra nem vagyom csak ha.most hazaer atoleljen es adjon egy csokot!.
Nehez ertelmesen leirni ezt az erzest... En nem gondolom hogy ez szerelem lenne... Ez mas... Ez valami olyan ami sokkal erosebb es tobb!!!
Betrg lettrm 3 eve. Megduplaztam a sulyom 127 kilo voltam. Minden nap elmondta hogy gyonyoru vagyok (bar a sertes jelmez nem all jol) es minden este ugyanugy kivant mint addig... ( mi legritkabban 2-3 naponta szeretkezunk) es meg az is ugyanolyan jo mint elotte... Ezert teszunk, nem hagyjuk hulni, lanyhulni a kapcsolatunkat. Imadom es ok ketten (a Fiam es O) a mindenem az eletem!!!
5 éve vagyunk együtt, fél éves a lányunk és ugyanúgy szerelmesek vagyunk egymásba, mint az első hónapokban.
Sőt, az átélt közös élmények, a kislányunk még mélyebbé tették az érzéseink egymás iránt.
A mai napig megvan a szenvedély egymás iránt. Szerencsés vagyok.
7 es fel eve vagyunk egyutt es 5 eves hazasok leszunk augusztusba. 2 kisfiunk van, a nagy 4 eves a kicsi 9 honapos.
Meg mindig szerelmesek vagyunk egymasba. Valahogy egyre jobb vele minden. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!