Akiknél 3 éves kor körül problémát okozott a kakilás, mikorra múlt ez el? Mikor "nőtte ki" a gyerek?
Fiamnál 2,5 éves kora óta, kb. egy éve megy ez a kaki-mizéria, hogy csak több nap után kakil, és gyakran akkor is csak kúppal nagy szenvedés árán.
Másoknál mi volt a tapasztalat, hány éves korában múlt el?
Nálunk is ez volt a helyzet a második gyerekemnél.Évekig a budai gyerekkórhátba jártunk.Aztán a végén még az orvossal is összevesztem.Nem egyszer a sebészeten kötöttünk ki,mert úgy szedtél ki belőle.Egy pár év volt mire kinötte.Ma már 12 éves és semmi baja.Először is a pelust kéne elhagyni,hogy ne szorítsa össze a fenekét.
Szilvalekvár,Aktivia,rost complex,paradin olaj és a guttalax segített.Ja és a 100!-os narancslé.
Én már annyira tapasztalt vagyok ebbe,hogy már a gyerekorvos is tőlem két tanácsot,ha akad ilyen gyerkőce.Évekig adtam a beöntést is szörnyű volt.
4 gyerkőc anyukája
Ha esetleg akad még valami kérdésed írj nyugodtan s válaszolok,akár privibe is!
4 gyerkőc anyukája
Igen, nálunk sem az a baj, hogy kemény a kaki, vagy nem tudná kinyomni, egyszerűen nem akarja. Aztán vannak időszakok, amikor 2 naponta megy, aztán megint hetekig szenvedés.
Kedves első válaszoló, mégis hány évesen múlt el? 4? 6? 10?
Első vagyok.
Hát olyan 2 évesen kezdődött s nagycsoportos koráig tartott.
6 éves korig.Aztán megszűnt.
Ha aggódsz fordulj gastroenteorológiára!
De ha mindennap megetetsz vele rgy aktiviát,hidd el meghozza a hatását.Így szól a szlogen is,ha nem elégedett 15 napon belül,akkor visszafizetjük az árár.
Köszi a válaszokat. Nálunk amúgy nincs gond a szobatisztasággal. Mint írtam, 2,5 évesn kezdődött a probléma (ekkor lett szobatiszta), már 3,5 éves.
Az Aktiviát kipróbálom, köszi a tippet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!