Ti szerelmesek vagytok még a párotokba? Ha nem, mikor múlt el? A gyerek születése előtt vagy után?
Szerelemmel és szeretettel egyaránt szeretem a férjemet, és nem hiszem, hogy ez valaha elmúlik. 14 évesen ismerkedtünk meg. Azt sem tudom elképzelni, hogy ő valaha kiszeressen belőlem.
Harmadik gyermekünket várjuk.
Mi már nem vagyunk szerelmesek egymásba. 7 és fél éve vagyunk együtt és hát elmúlt. Már nem lángolunk, de szeretjük egymást és kitartunk egymás mellett.
Volt egy nagyon nagy házassági válságunk tavaly, most próbálunk kijönni belőle.
Egyébként még a gyerekünk megszületése előtt elmúlt az a lángoló szerelem.
Van egy 3 éves lányunk és egy 1 éves kisfiunk.Én 25, a férjem 27 éves. 10 éve vagyunk együtt, 5 éve házasságban.Én még mindig szerelmes vagyok és úgy érzem ő is.Igaz már nem olyan a kapcsolat mint mikor 16-18 évesek voltunk, most van néhány probléma amit meg kell oldanunk, de megbirkózunk vele!
"A baba a szerelmet erősebbé,
a nappalt rövidebbé,
az éjszakát hosszabbá,
a pénztárcát kisebbé,
az otthont boldogabbá,
a ruhát gyűröttebbé,
a múltat semmissé,
a jövőt tartalmasabbá teszi!"
Kedvenc idézetem! :)
Nem, nem vagyok szerelmes, sőt, semmit nem érzek már iránta. (Vagy ha érzek is felé valamit az a harag, gyűlölet és a félelem).
A házasságkötéssel múlt el kb. minden.
Azt gondolja azóta, hogy használati tárgy vagyok.
Szeretett volna gyermekeket, de mikor megfogantak, akkortól nem érdekli.
Az első 3 hónapban a szülés után nem segített semmit, soha nem szólt egy jó szót sem és soha nincs itthon.
Lelkileg és fizikailag is előfordul, hogy bánt és ezt nyilván a gyermekek is végignézik! (Ez azóta kezdődött, mióta az elsővel terhes lettem).
7 éve vagyunk együtt, 5 éve házasságban.
Nagyon nagy válságban van a házasságunk.
Próbáljuk megoldani, de ha nem megy- nagyon valószínű, akkor elválunk (a következő bántalmazásnál pakolom a cókmókom és elhagyom, már ki van eszelve a terv a barátnőimmel, akik kimenekítenek innen)!
2 kicsi (1 és 2 és fél éves) gyermekünk van.
Ha újra kezdhetném nem házasodnék vele össze és főleg nem szülnék neki gyermeket!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!