Dorina90 kérdése:
A többi ilyen korú gyerek is így lenne ezzel?
Figyelt kérdés
Még csak 10 éves vagyok, de ennek ellenére nagyon vonz az a téma, hogy kisbabáim legyenek, munkám, férjem és sikeres jövőm legyen. Vajon a többi ilyen korú gyerek is így van ezzel? Én már a kis fejemben mindent elrendezgettem: a babák nevét, azt, hogy ikreim lesznek, azt, hogy milyen lesz a házam... Valószínűleg nem így lesz. Mikor ti ilyen korúak voltatok, ti is mindent (szó szerint mondom mindent) elrendezgettetek? És végül úgy alakult, ahogyan elterveztétek? Tudom, kicsit furcsa, hogy így eltervezgetek mindent.2013. jún. 21. 20:21
1/5 anonim válasza:
10 évesen engem nem ilyen dolgok foglalkoztattak. Én akkor a gyerekkoromat éltem. A kis barátnőmmel barbiztunk, vagy valami mást játszottunk. Messze nem érdekelt, hogy ki lesz a férjem vagy milyen házam lesz. 10 évesen még nagyon gyerek vagy hogy ilyen dolgokkal foglalkozz.
2/5 anonim válasza:
10 éves koromban pont ezt gondoltam :)
le is írtam, borítékba tettem és ráírtam, hogy 20 évesen bonthatom ki :) felragasztottam az íróasztalom oldalára és 10 év múlva jót nevettem :)
mondjuk sok minden úgy alakult mint akkor szerettem volna :)
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2013. jún. 21. 21:05
4/5 anonim válasza:
:-)Sokat álmodoztam,milyen leszek,családom lesz,ház...Le nem írtam,de hugommal sokat megosztottam gondolataimból,vágyaimból.Az egyik az volt,hogy ikreket szerettem volna,pedig esély nem nagy volt rá,sehol a családban nincsenek ikrek.És tessék:másodjára ikreket szültem.Van szép házunk,3 gyerekünk,boldogok vagyunk. Álmodozz,tervezz csak tovább,ez egy cél akkor,amiért most annyit tudsz tenni hogy tanulsz.Kívánom Neked hogy valóra váljanak az álmaid,terveid!
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Ez tényleg biztató, amit leírtál, hogy nagyon szerettél volna ikreket és azok lettek. Nálunk a családban egy ikerpár van, habár ők nem egypetéjűek. Ők a második unokatestvéreim. Viszont azt tudom, hogy ha ikreim, ha nem ikreim lesznek, akkor is nagyon fogok örülni neki. Hiszen kérdezem én, ki ne örülne a saját kislányának/fiának???
2013. jún. 21. 21:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!