Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van itt olyan anyuka, akinek...

Van itt olyan anyuka, akinek elmúlt már egy éves a babája, de még mindig nem igazán vágyik a szexre?

Figyelt kérdés

Nálunk állandóan ezen megy a vita.A férjem ma azt mondta,mivel nincs szex,már csak azért vagyunk együtt,hogy "neve legyen a gyereknek".Ez részemről nem igaz,de ha nem kívánom mit tehetnék?Tegyem szét a lábam akkor is,csak hogy elégedett legyen?

Régebben sem voltam egy "nimfomán",de most elég rossz a helyzet.Ráadásul a férjemnek ez abeszólása eléggé elkeserített.Vagy a férfiaknak az érzelem a szexhez van kötve?Mit tegyek?

2009. okt. 12. 18:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
87%

Kedves anyuka!

Csatlakozom az utolsó hozzászóláshoz, én mindig beindulok egy jó kis filmre.

Javaslom szerezz be egy filmet magadnak, meglátod megjön a kedved.

Jó hancúrozást:-))))

2009. okt. 12. 19:15
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Én is kisbabás anyuka vagyok, és az egész napos teendők után (semmi segítségem nincsen, a gyermekem is mindig velem van, sose vigyáz rá senki stb. nem panaszképpen mondom csak hogy se nagyszülők se semmi) Élénk, hisztis, és akaratos 2 éves korába érkezett és várom a kistesót éppen.

Nem mondanám h a szex körül forog a gondolatom. De mégis csak azt tudom mondani hogy ha belekezdünk, akkor előfordul hogy már jó is lesz :)

Illetve én igenis (ez most csúnyán hangzik) de megerőltetem magam, mert a férjem nem így vett el és nem így tervezte az életét hogy majd havi egyszer nagy nehezen együtt vagyunk és kész.

Így erőt veszek magamon és egyrészt megteszem amit kér, másrészt meg közben már megjön a kedvem is.

Nem akarom hogy emiatt hagyjon el engem is meg a gyereket is (teszem hozzá egy idő után jogosan...) mert sosincs itthon semmi.

Nekem mondjuk tuti önértékelési problémáim miatt nem olyan a szex meg a fáradtság miatt sem.

2009. okt. 12. 19:23
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Én imádtam a sexet a férjemmel.De sajna ahogy terhes lettem nekem már ott elvágták a szex utáni vágyat.Szegény valahogy kibirta hogy elég keveset szexeltünk.de szülés után derült ki hogy alultermel a pajzsmirigyem és ez okozta nálam a nem kívánom a szexet c műsort.szóval ezzel csak azt szerettem volna mondani,hogy azért csináltass egy vérvételt a tsh ,t4 ről hogy nálad nem e ez okozza a problémát.
2009. okt. 12. 19:33
 14/14 anonim ***** válasza:
79%

Szia!

Teljesen megértelek. Az én babám is már elmúlt egy éves és képtelen vagyok a szex-re. Szörnyen elkeserítő de nem megy. És meg sem tudom erőltetni magamat mert nem akarom. Szeretem a férjem és rossz így élni. Valamit lépnem kéne...tudom.

2009. okt. 12. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!