Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van itt olyan anyuka, akinek...

Van itt olyan anyuka, akinek elmúlt már egy éves a babája, de még mindig nem igazán vágyik a szexre?

Figyelt kérdés

Nálunk állandóan ezen megy a vita.A férjem ma azt mondta,mivel nincs szex,már csak azért vagyunk együtt,hogy "neve legyen a gyereknek".Ez részemről nem igaz,de ha nem kívánom mit tehetnék?Tegyem szét a lábam akkor is,csak hogy elégedett legyen?

Régebben sem voltam egy "nimfomán",de most elég rossz a helyzet.Ráadásul a férjemnek ez abeszólása eléggé elkeserített.Vagy a férfiaknak az érzelem a szexhez van kötve?Mit tegyek?

2009. okt. 12. 18:02
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
93%

Én nő vagyok, de ha azt érezném, hogy nem kíván a férjem és bizony elválnék a 3 gyerekünk ellenére is.

Még pár hónapot meg lehet érteni, de 1 év az már valóban szörnyen sok.

(én 4 hetet bírtam a szülés után utána már le akartam feküdni a férjemmel. Több mint 20 éve vagyunk együtt, de legalább minden másnap szeretkezünk)

Nálad akár valami hormonális gond is lehet. Beszéld meg az orvosoddal, vagy egyszerűen csak engedj a férjednek (használjatok sikosítót ha nem nedvesedsz) és talán megjön a kedved.

2009. okt. 12. 18:07
 2/14 anonim ***** válasza:
52%
Azért ne ess túlzásokba, az hogy az érzelem a szexhez van kötve nem egyenlő azzal, hogy egy éve nem volt szex. Szerintem itt neki kéne kétségbeesve lennie, nem neked. Nem ő szült hanem te, nem várhatod tőle, hogy téged meg a gyerekd imádva éljen melletted és táplálkozzon a nagy szerelemmel a szex meg ne érdekelje! Igenis a jó kapcsolatban van olyan, hogy engedünk egy gyors menetet a másiknak néha amikor nincs is olyan nagy kedvünk. Máskor meg megérti, hogy most nem. De mondjuk esetedben nem erről lenne szó. MOndjuk próbálkozhatnál. Szerintem nem mindenki olyan, hogy állandóan égn a vágytól, én is csak akkor izgulok legtöbbször amikor "csináljuk", tehát amíg nem addig nem érzem úgy hogy nagy szükségem lenne rá. Viszont nekem úgy tűnik téged nem is nagyon érdekel. Nem kívánod és kész, nem tudsz mit tenni és ennyi. Sajnálom szegény férjed. Ebbe egy csomó nő bebeesik amikor szül. Aztán jönnek ide az oldalra és élvezettel szídják a szemét férfiakat, akik elmennek sörözni, másik szobába költöznek mert sír a gyerek, nem segítenek semmit meg elhagynak egy másik nőért... Talán próbálkozni kéne, összebújni minden megkötés nélkül, nem mosni kezeidet. De ha neked így jó akkor így jó.
2009. okt. 12. 18:09
 3/14 A kérdező kommentje:
Ne értsd félre,nem egy éve nem volt semmi,csak azóta ritkán.
2009. okt. 12. 18:11
 4/14 A kérdező kommentje:

Kedves 18:09-es.Már elnézést,hogy én vagyok kétségbe esve és nem a férjem.Mit gondolsz miért írtam ki ezt a kérdést?Talán szeretnék valami megoldást a problémámra...

Gondoltam más is járhat ilyen cipőben és talán tud rá magyarázatot adni vagy tippet,hogy mit tegyek.

Örülj neki,hogy nincsenek ilyen gondjaid.Mit gondolsz ?Szórakozásból nem szexelek?

2009. okt. 12. 18:16
 5/14 anonim ***** válasza:
67%
Miért ritkán? Szerintem ülj le és gondold végig, hogy mit érzel ezzel kapcsolatban. Mert azt azért remélem érzed, hogy ez nem normális.
2009. okt. 12. 18:18
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

(nem akartam még elküldeni)

Ha az érzelmeid változtak meg a férjed felé, akkor baj van.

De lehet, hogy csak benned nem akkora a vágy, de ha gyakrabban csinálnátok, akkor újra visszajönne.

Azt sem érted, hogy mit értesz az alatt, hogy "régebben sem voltam ninfomán". Jó volt egyáltalán a szex? Mert ha jó volt, akkor hiányozna.

Lehet, hoyg csak többet kéne kísérleteznetek együtt a férjeddel?

2009. okt. 12. 18:21
 7/14 anonim ***** válasza:
87%
Egyébként lenne rá alkalmatok? Szóval a gyermek miatt kérdezem, ill. együtt alszotok? Ha esetleg úgy direkt kell összehozni valamikor, amikor éppen van rá lehetőség, az kiábrándító tud lenni. De ha spontán van rá alkalmatok, akkor el kell gondolkodni, hogy miért nem kívánod. Megváltoztál, vagy a férjed változott meg (külsőleg, belsőleg)? Mással el tudnád képzelni - szoktál ezen gondolkodni? Mert vagy csak vele nem kívánod, vagy egyáltalán senkivel. Érdemes lenne szexuálpszichológushoz fordulni, ha változtatni szeretnél.
2009. okt. 12. 18:26
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Én szinte ugyanebbe a cipőbe járok!!!! Igaz még nincs 1 éve hogy szültem ( 8,5 hónapja). Egyáltalán nem kívánom a szexet. Én már orvoshoz akarok menni, mert ez nem normális. Nem is kívánom nem is jó, ha együtt vagyunk, pedig nagyon szeretem a páromat!!!!
2009. okt. 12. 18:30
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

A sexre is igaz egy közmondás: Evés közben jön meg az étvágy!! Hidd el nekem IGAZ. Az első gyerkőcnél hasonló probléma volt nálunk is. Három hónap után azt mondtam, hogy elég!!! Elmentem egy DVD-s boltba, és vetem egy "oktató filmet". Mivel egész nap egyedül voltam itthon volt időm egyedül "gyakorolni" a sex-et. Eleinte amikor kimentem az utcára úgy éreztem, mintha a homlokomra lenne írva, hogy miket csinálok itthon egyedül, de aztán nem törődtem ezekkel az érzésekkel.

Egy-két hét után meg lett az eredménye, mert kezdett visszajönni az étvágyam, és minden megoldódott. A jó családi harmóniához fontos a jó sexuális élet, és nem csak azért hogy a férfi ki legyen elégítve, nekünk nőknek is ugyanolyan fontos, még akkor is, ha most nem úgy érzed!

Sok sikert, és kitartást!!

2009. okt. 12. 18:32
 10/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó!!!Na, kb. ilyen válaszra vártam:D!
2009. okt. 12. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!