Otthon hagynál nyáron egy 12, egy 9 és egy 5 évest egész napra?
11 vagyok persze az is kérdés hogy itt HÁNY NAPRÓL van szó mert ha a nyáron 1 hónapot így akarnék megoldani azt nem tenném, meg még 2 hetet se de ha csak pár nap a kérdés akkor igen.
Mondjuk gondolom az nem lenne egy nagy spórolás szóval gyanítom itt több hétről lehet szó amin a férjed meg akarja spórolni a vigyázó néni díját-
biztos nem próbálgatnának semmit, és hipót sem innának, azért nem 2 évesek, ennyire ismerem őket, hogy normálisan vannak nevelve.
8tól 4ig dolgok én. Mikróba kellene melegíteni ételt, ehhez hozzá vannak szokva végül is, mert van hogy megcsinálják ők. Nem ilyen dolgok miatt aggódok, hanem csak én sem akarom leterhelni a két nagyobbikat, másrészt tényleg sosem tudni mikor történik a baj. Persze ha itt ülök mellettük is megeshet
Gyerekfüggő.
13 a lányom,2 a fiam,őket egyedül merem hagyni bármikor,megbizható nagylány,én is ekkora voltam,amikor hugomra vigyáztam,a lányom is vigyázott már tavaly is az öccsére.(nem,nem rátukmálom,nem neki szültem,ő ajánlotta fel,hogy maradnak otthon,nem kell levinni a kicsit a nagyihoz).
De hugom 14 éves fiára egy macskát se biznék.
Szóval gyerekfüggő.
12 évesre szerintem még nem lehet hagyni egy 5 évest, pláne úgy, hogy egy 9 évesre is figyelnie kell.
gondolom a 2 nagyobb a nehezebb, mert iskolások.
az 5 évest mindenképpen vigyétek ovi ügyeletbe, neki még felnőtt felügyelet kell és tényleg nem is kell ekkora terhet rakni egy nagyobb gyerekre ha van más megoldás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!