Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Otthon hagynál nyáron egy 12,...

Otthon hagynál nyáron egy 12, egy 9 és egy 5 évest egész napra?

Figyelt kérdés
Voltak már egyedül kisebb időre, de egész napokra még nem. Önállóak mind a hárman, nem anyámasszony katonái.
2013. jún. 21. 10:58
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
A két nagyobbat igen (de ehhez ismerni kell a gyerekeket én a saját gyerekeim alapján mondom hogy igen, de pl. unokatesó 10 éves de olyan kis szeleburdi meg álmodozó típus hogy őt órákra se merném egyedül hagyni) de a legkisebbel együtt nem, a kicsi menjen oviba szerintem is.
2013. jún. 21. 11:11
 12/28 anonim ***** válasza:

11 vagyok persze az is kérdés hogy itt HÁNY NAPRÓL van szó mert ha a nyáron 1 hónapot így akarnék megoldani azt nem tenném, meg még 2 hetet se de ha csak pár nap a kérdés akkor igen.

Mondjuk gondolom az nem lenne egy nagy spórolás szóval gyanítom itt több hétről lehet szó amin a férjed meg akarja spórolni a vigyázó néni díját-

2013. jún. 21. 11:13
 13/28 anonim ***** válasza:
Ne vedd személyeskedésnek, de a férjed szerint már be is fejeződőtt a nevelésük, ha szerinte megbízhatóak? Minden helyzetben a megfelelő döntést hozzák? Nem is kell rájuk szólni egyáltalán? Nekem úgy tűnik, hogy a férjednél is 9-12 évesen befejeződött a nevelés, ezért döntött most is ilyen "felelősségteljesen".
 14/28 A kérdező kommentje:

biztos nem próbálgatnának semmit, és hipót sem innának, azért nem 2 évesek, ennyire ismerem őket, hogy normálisan vannak nevelve.

8tól 4ig dolgok én. Mikróba kellene melegíteni ételt, ehhez hozzá vannak szokva végül is, mert van hogy megcsinálják ők. Nem ilyen dolgok miatt aggódok, hanem csak én sem akarom leterhelni a két nagyobbikat, másrészt tényleg sosem tudni mikor történik a baj. Persze ha itt ülök mellettük is megeshet

15/28 anonim ***** válasza:
84%

Gyerekfüggő.

13 a lányom,2 a fiam,őket egyedül merem hagyni bármikor,megbizható nagylány,én is ekkora voltam,amikor hugomra vigyáztam,a lányom is vigyázott már tavaly is az öccsére.(nem,nem rátukmálom,nem neki szültem,ő ajánlotta fel,hogy maradnak otthon,nem kell levinni a kicsit a nagyihoz).

De hugom 14 éves fiára egy macskát se biznék.

Szóval gyerekfüggő.

2013. jún. 21. 11:15
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

12 évesre szerintem még nem lehet hagyni egy 5 évest, pláne úgy, hogy egy 9 évesre is figyelnie kell.

gondolom a 2 nagyobb a nehezebb, mert iskolások.

az 5 évest mindenképpen vigyétek ovi ügyeletbe, neki még felnőtt felügyelet kell és tényleg nem is kell ekkora terhet rakni egy nagyobb gyerekre ha van más megoldás

2013. jún. 21. 11:15
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
Ha jól értem, akkor most csak megerősítést vársz, hogy igen, otthon hagyhatod őket. De ugye tudod, hogy ezzel nem tudod áthárítani a felelősséget? Akkor is a te döntésed lesz.
2013. jún. 21. 11:18
 18/28 A kérdező kommentje:
Szerintem én olyat nem írtam, hogy befejeződött a nevelés, csupán annyit, hogy ilyen idős korban már nem kell attól félni, hogy teljesen hülyeséget csinálnak. 3 hétről lenne szó egyébként, szóval tényleg nem nagy összeget spórolnánk csak 40 körül, amiből persze meglenne pár hétvégi program, de bele azért nem rokkannánk.
2013. jún. 21. 11:19
 19/28 A kérdező kommentje:
ja a 3 hét nem egyhuzamban lenne, mert közben vannak táborok.
2013. jún. 21. 11:20
 20/28 A kérdező kommentje:
Csak véleményekre vagyok kíváncsi. Tudom, hogy mi ismerjük a gyerekeinket, mi döntésünk, mi felelősségünk.
2013. jún. 21. 11:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!