Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti melyik bébiőrt vennétek meg?

Ti melyik bébiőrt vennétek meg?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Ma délig el kellene döntenem, de nem tudom!

Nem tudom igazán,hogy ha valamire azt írják,hogy csak hálózatról működik, akkor az mindig benne kell,hogy legyen a 220-ban?

Mert akkor az elemes jobb, mert feltöltés után bárhova vihetem!

2013. jún. 21. 05:07
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekünk AC 401 van(AngeCare 401)és imádjuk.Már a 2. gyereket szolgálja ki.Igen,a gyerek egységnek mindig bedugva kell lenni(az hálózatról megy),a szülői működik elemről is,az hordozható.(Azért van a talp(a szülői egységnek)mert abba beleállítod,és feltöltődik.Az éjszaka bőven elég hozzá.Én is mindig úgy csinálom).De ez logikus is,a baba az ágyában van,Te pedig ide-oda mászkálsz.Mi nyaraláshoz is vittük/visszük.2 fiú+8.5 hónapos csajszi anyukája
2013. jún. 21. 06:36
 2/5 anonim ***** válasza:
Az L betű lemaradt.Szóval AngelCare 401 van.
2013. jún. 21. 06:36
 3/5 petera6 ***** válasza:

Én is Angel Care 401-et vettem (az tulkép légzésfigyelő és bébiőr egyben).

Amúgy erről a márkáról nagyon rosszat nem hallottam (jól kell beállítani a légzésfigyelőn az érzékenységet, ennyi). A bébiőr részéről semmi negatívat.

A Tomy nevűről nem hallottam semmit, de neten tuti van vélemény, ha rákeresel. Annak jobbnak látom a paramétereit leírás alapján. Azt nézd meg esetleg, hogy hány csatornás, tudod e állítani, hogyha netán más bébiőr is a közelben van.

26 hkm

2013. jún. 21. 08:08
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekünk Angelcare van, az hibátlan. Ám egy utazás alkalmával otthon felejtettük, így vettem egy Tommy-t. Arra sem lehet semmi panaszom. Tehát Nálunk mindkettő bevált. :)
2013. jún. 21. 11:53
 5/5 anonim ***** válasza:
Melyik mellett döntöttél?Az 1. válaszoló vagyok
2013. jún. 25. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!