Mik vannak most a Felicitas várandós csomagban?
Figyelt kérdés
Pécsett szeretném majd kiváltani, de gondolom mindenhol ugyanaz a tartalma. :) Váltott ki valaki mostanában?2009. okt. 11. 17:55
1/3 anonim válasza:
Szia!Mindíg mások.Nekünk rengeteg szórólapunk volt,egy aventes tejtároló doboz,1 üveg ásványvíz,egy pelusminta meg talán 2db szopzást serkentő tea.Ne várj túl sokat.Elvileg a kórházban is kapsz egy csomagot,abban volt babatestápoló ,fürdető,tea.sokkal több minden volt a dobozban.Boldog babavárást!
2/3 A kérdező kommentje:
Szia!
Köszönöm a választ.
Azt tudom hogy mindig más van benne, azért lettem volna kíváncsi rá hogy most épp mik az ajándékok. 2007-ben mikor a kisfiam született volt benne Avent cumisüveg, Mam cumi...
Szóval akkor egész jó kis dolgok voltak benne. :)
2009. okt. 12. 09:04
3/3 anonim válasza:
A recesszió itt is érződik :(
nekem a véőnőm simán azt mondta, hogy ő nem tud Felicitas csomagról...Na persze .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!