Mik vannak a Felicitas csomagban, ami 6 hónapos kortól jár?
Figyelt kérdés
2011. máj. 30. 10:38
1/5 anonim válasza:
bocsi az offért, de ez engem is érdekelne!
2/5 anonim válasza:
Hasonló ahhoz,amit a kórházban kaptunk:(
Baba és Kismama újság tavaly októberi száma. Sudocrem minta, Johnsosn fürdető, Neogranormon törlőkendő, Tápszer minta, szórólapok, autóra felragazstható matrica"Baba az autóban".Kb ennyi
Ja és egy műanyag kiskanál
3/5 anonim válasza:
Bocsi az offért,de ez automatikusan jár és kiküldik?
4/5 anonim válasza:
Be kell menni érte a kuponnal egy olyan gyógyszertárba, vagy bababoltba, ahol "forgalmazzák" a felicitas-os cuccokat.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a felsorolást.
Azért kérdeztem, mert ikreim vannak, és én hülye, az egyik tanácsadó füzetet kidobtam, mondván, minek kettő, erre abból kellett kitépni az igénylő papírt, de ha ebben sincs semmi különös, akkor mindegy:-)
2011. máj. 30. 15:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!