A felicitas csomagban ez a MAM cumi hányas lehet? Linkelek
annyi van hogy be van "vágva"ott,ahol ez áll:
MINI MAM 0-7hónapos korig
MINI ULTI 0-7hónapos korig
más jelzést nem találok rajta.és az újszülött picimnek gondoltam(majd)
ugytudom 2es
a nuk os cumi az nagyon jó
Ez 6 hónapostól van, de az én babám 2 napos kora óta ilyet rágcsál, nem hajlandó másfélét a szájába venni.Jobban jártam, mert már 5 hónapos, és a barátnőm kislánya a 6 hónaposig való cumit szokta és ő már 8 hónapos.Marha viccesen néz ki az a hatalmas baba azzal az icipici cumival:D
Szóval óvatosan az első cumival, lehet hogy már csak a színe változtatható, az alakja nem.
A MAM-os cumikat jó szívvel ajánlom, nagyon szuperek, jó áron vannak, a világítós fajtája pedig kincs az éjszakai cumivisszakáregetéseknél.Nem kell keresgetni, ott virít.:)
Csak beadom, és futás vissza aludni:D:D:D
ez tuti 6 hótól való.
Azt én sem értem, hogy miért ilyet tettek a Felicitas csomagba. Nekünk is 0-2 hós volt.
És egy javaslat: Vegyél neki többféle cumit (de legalább 2 picit különböző formájút), és használd párhuzamosan, hogy ne legyen gond, ha váltani kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!