Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek a mai világban,...

Szerintetek a mai világban, luxusnak számít a nyaralás?

Figyelt kérdés

Beszélgettem tegnap a játszin,az anyukákkal.

Szóba jött a nyaralás.Mondták,hogy nekik ilyen luxusra nem telik.Mert,mondtam,hogy mi tervezünk 1 hetet a Balatonnál.

Tényleg luxus számban megy a nyaralás?Ti mentek valahova nyaralni?

2013. jún. 16. 11:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Sajnos a mai világban tényleg sok embernek az.

Nekünk szerencsénk van ,mert Siófoktól 10 km-re lakunk,tehát a gyerekekkel(3 van)nagyon sokat járunk le a Balatonra.

Idén anyukámékkal mennek a nagyobb gyerekeim(7 és 13)évesek Olaszországba 1 hétre,családostól pedig Németországban töltjük a nyarat,csak sulikezdésre jövünk haza.

2013. jún. 16. 14:15
 12/13 anonim ***** válasza:
69%

Sokaknak nem telik rá.

De szerintem azért ez attól is függ, kinek mi az igénye. Én pl sátorozni, önellátós nyaralásra nem annyira mennék szívesen. Nekem az a nyaralás, ha van svédasztalos reggeli, ebéd büféből a parton, vacsora étteremben... Mi ilyen kis kényelmesek vagyunk. Na ebből egy hét a Balcsin most 150-200 000 Ft körül volt, és előszezon van. Ha akarom ki tudom hozni olcsóbban persze, de nekem ez jelenti a nyaralást. 3 kicsi gyerekkel nem lenne nagy élmény most a sátorozás pl, vagy apartmanozás, hogy nekem kell főzöcskéznem rájuk.

2013. jún. 16. 14:46
 13/13 i hate this world ***** válasza:
Tény, hogy sok ember Magyarországon nem teheti meg, hogy elmegy nyaralni, de ettől még egyáltalán nem számít luxusnak.
2013. júl. 9. 03:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!