Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek a mai világban,...

Szerintetek a mai világban, luxusnak számít a nyaralás?

Figyelt kérdés

Beszélgettem tegnap a játszin,az anyukákkal.

Szóba jött a nyaralás.Mondták,hogy nekik ilyen luxusra nem telik.Mert,mondtam,hogy mi tervezünk 1 hetet a Balatonnál.

Tényleg luxus számban megy a nyaralás?Ti mentek valahova nyaralni?

2013. jún. 16. 11:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
68%
Ha engem kerdezel sajna igen.Mi atlagosan elünk de nem tudunk nyaralni menni,nem is voltunk evek ota.Az en ismerosi koromben csak nagyon kevesen tehetik meg,ok jobban keresnek joval mint mi.
2013. jún. 16. 11:06
 2/13 anonim ***** válasza:
74%
Sajnos mnapság sokaknak igen. Épp most vane ilyen kérdés itt hoyg 1 gyerekkel mennek-e nyaralni, és eddig szinte mindneki azt irta nem vagy hogy csak lakókocsival stb. Ez elég szomorú. Ahogy irtad ennek sajnos nem kéne luxusnak lennie hogy 1 hétre elmenjen egy család nyaralni. Mi minden évben megyünk külföldre nyaralni, van hogy kétszer is. Gyerek még nincs sajnos de az sem fogja ezt befolyásolni, legfeljebb akkor pl nem Egyiptom lesz az uticél. A Balaton kb ugyanannyiból jön ki ha nincs nyaralód mint egy last minute külföld vagy egy Horvátország.
2013. jún. 16. 11:11
 3/13 anonim ***** válasza:
75%
Nekünk is most annak számít.A férjem szeretné ha nem is a nyár közepén,de vagy a végén vagy szeptember elején elmennénk valahova,de nem hinném,hogy megengedhetjük magunknak.
2013. jún. 16. 11:14
 4/13 anonim ***** válasza:
19%
Igen, luxus! Szerinted életszükséglet a nyaralás?:) Aki megteheti az menjen, mert hasznos, de sokan nem tudnak...
2013. jún. 16. 11:16
 5/13 A kérdező kommentje:

Döbbenten olvasom,amiket írtok.Nem gondoltam,hogy tényleg ilyen luxusnak számít.Akkor örüljek,hogy nekünk telik rá.:(

Várom még a válaszokat!

2013. jún. 16. 11:22
 6/13 anonim ***** válasza:
12%
Csak tudnám mért lettem lepontozva...na mindegy. :)
2013. jún. 16. 11:25
 7/13 anonim ***** válasza:
68%
Igen örülj neki, de ettől ne érezd magad rosszul. Ez lenne a normális, ahogy más országokban a világ legtermészetesebb dolga a nyaralás a lakosság nagy részének. Ja és nem a belföldi nyaralás hanem az hogy elmennek külföldre. Manapság szerintem elég drága a Balcsi ha nincs nyaralód. Egy hotelbe majdhogynem ugyanannyiba kerül egy hét, (ha nem szép kártyával vagy nem kuponos) mint egy ugyanolyan szintű külföldi egy hetes nyaralás hotelben és ott tenger van. Mi inkább ráfizetünk valamennyit (úgy 10-20% kb a különbség) és akkor inkább tengerrre megyünk és All inclusive-ba. Az én ismerettségi köröm nagyrésze azért megengedheti magának de nem mindenki sajnos.
2013. jún. 16. 11:45
 8/13 anonim ***** válasza:
44%
Mi megyünk,1hét Balaton,1hét Horvátország,1hét hajóval a Földközi tengeren,valamint belföldön kirándulunk minden hétvégén.Sajnos sokaknak nem telik nyaralásra,ez tény.
2013. jún. 16. 12:41
 9/13 anonim ***** válasza:
63%
Én nem gondolom luxusnak, nekem szinte minden ismerősöm megy nyaralni. Siófokra megyünk, illetve még máshová is majd, de azt még nem döntöttük el.
2013. jún. 16. 13:51
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem. Lehet akár egy napra is. Aki akar azért egy napra is lemehet a Balatonra vagy bárhova és olcsón megszervezhető.

Gyerekkoromba mi mindig egy napokra mentünk és legalább annyira élveztem mintha hetekig lettünk volna.

2013. jún. 16. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!