Horvátországba nyaralás 1 éves babával hol?
Figyelt kérdés
Tudnátok ajánlani babás/kisgyerekes nyaralóhelyet Horvátországban? Esetleg apartmant? Augusztusban mennénk.2013. ápr. 22. 14:25
1/4 anonim válasza:
Babával mindenképpen a Rab-sziget. Homokos tengerpart, lassan mélyül, kifejezetten kisgyerekeseknek ajánlott. :)
2/4 anonim válasza:
Én is Rab-ot ajánlom, nagyon szuper homokos, lassan mélyülő víz. Mi még gyerek nélkül voltunk pár éve, akkor is tele volt kisgyerekes családokkal. Mi mindig úgy mentünk (igaz, gyerekek nélkül még), hogy nem foglaltunk előre szállást, soha nem volt gond találni apartmant. Jövőre szerintem mi is megyünk, de nem fogunk előre foglalni.
3/4 anonim válasza:
Én is Rab szigetre szavazok.
Homokos, lassan mélyülő part. Mi már lefoglaltuk. De szerintem arra figyelj majd, hogy közel legyen a parthoz.
Egy 1 évessel nem olyan egyszerű le-fel cuccolni a strandra.
4/4 anonim válasza:
Mi a Krk-szigetre járunk. Itt Njivice-n van egy nagyon jó kis strand, amit azért is szeretek, mert mellette óriási fák is vannak, a kisgyerekesek mind oda szoktak letelepedni. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!