Kezdőoldal » Utazás » Európa » Horvátországba nyaraltatok...

Horvátországba nyaraltatok már mobilházba? Milyen volt? Hol voltatok pontosan és mennyibe került kb?

Figyelt kérdés

2013. jan. 11. 16:18
 1/7 anonim válasza:
200000 körül van :( Én is nézegettem, de nekünk drága.
2013. jan. 13. 00:47
 2/7 anonim ***** válasza:

Mi apartmanba megyünk, mert összehasonlíthatatlanul komfortosabb, ráadásul még olcsóbb is, mint egy ilyen komfort nélküli, tűző napon álló fabódé.

De hasonlítsad össze te is, és eldöntöd.

Nézd meg az áraknál, és fogod látni, hogy naponta főszezonban akár 39.500Ft/nap az kb 280ezer Ft/hét.

[link]

Valamikor olcsóbb volt kempingezni, de ma már nem az.

Mi egyébként egy 4 személyes közvetlen tengerparti ***-os szuper jó apartmanba járunk évek óta, és tudom ajánlani: [link]

Remélem, hogy tudtam segíteni.

2013. jan. 13. 04:15
 3/7 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszönöm szépen a válaszokat :) Igen tényleg drága :(Igazából azért néztem ki ezt mert 2 kisgyerekkel mennénk és olyan kempinget néztem ahol medencék is vannak meg játszótér.Szóval minden adott lenne helybe,de lenne saját fürdőszoba is.

Szép ez az apartman amit linkeltél elmentettem köszönöm szépen.Még meglátjuk.Ott milyen a strand kavicsos?

2013. jan. 13. 09:46
 4/7 anonim ***** válasza:

Valóban gyönyörű és rendkívül jól felszerelt az apartman!

Mi már sok helyen megszálltunk, de annyi ócska lepukkadt apartmannal találkoztunk, hogy eleinte nem is akartuk elhinni, hogy ilyen tökéletes lakás is létezik.

Szinte szebb és jobban felszerelt, mint az itthoni lakásunk.

A kérdésedre válaszolva itt is aprókavicsos a part, viszont csak lassan mélyülő, azaz gyerekeknek is ideális.

Mi is gyerekkel voltunk.

Ráadásul bármilyen nyűgje van a gyereknek, (pl. éhes vagy wc-zni kell) mindössze pár méterre van a strandtól az apartman.

Mi már harmadszorra megyünk, annyira meg vagyunk elégedve.

A környező városok lenyűgöző látványáról már nem is beszélve...

Ha van további kérdésed, szívesen segítek.

2013. jan. 14. 00:34
 5/7 A kérdező kommentje:
Aranyos vagy :) Köszönöm szépen.Meglátjuk.Még szabad az időpont amikor mennénk :)
2013. jan. 16. 18:13
 6/7 anonim ***** válasza:

Basszus!

Ma néztem a faházas árakat, és más napi 29.000 Ft egy sátor bérlése!!

A faház meg napi: 43600 Ft

a másik kempingben meg napi 53000 Ft!!

Szépen kúsznak felfelé az árak...

Ezek szerint a fent belinkelt apartman, magasan a nyerő!!!

(Főleg, hogy olcsóbb mint egy sátor.)

2013. márc. 8. 10:29
 7/7 anonim ***** válasza:
* már napi 29.000 Ft
2013. márc. 8. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!