Hogyan érdemes kimennie Horvátországba 5 lánynak július elején?
Opatija
útiköltség:50ezer Ft,
költőpénz: 50ezer Ft,
szállás: 100ezer Ft
100 ezer Ft? Ez még viccnek is rossz. :) Én minden évben náluk foglalok, 1 napon belül megvan a visszaigazolás: [link]
25-30 Euro/nap körül már überklassz tengerpart apartmanok vannak, gyönyörű kilátással. Azt azért tudni kell, hogy július főszezonnak minősül, ilyenkor a legtöbb helyen minimum egy hét a foglalási idő, vagy jelentős felárat számítanak fel. Rovinj viszonylag közel van, nagyon szép. Trogir környéke is. Esetleg Senj, ott heti 120 Euro környékén már találtok szép szállást. Idén Podacaba megyünk, ezt béreltük ki nyárra: [link] Gyönyörű hely, az árak is magukért beszélnek. A közelben Dubrovnik, Makarska, rafting, kirándulás, iható vizű hegyi források, vízesések.
Kedves utolsó (13:45-ös)
Legalább tanulj meg számolni!!
Az általad belinkelt kőháznál pl.:
2012 július 07-09-ig öt főre: 308 Eurót ír ki az automata 2 napra.
Ez szerinted hány Ft?????
Tettem még egy próbát, az általad belinkelt "OLCSÓ" kőházzal.
Beírtam egy hétköznapi dátumot, hogy ne hét vége legyen: pl.
2012. júli.04-07.-ig
Erre a három napra, öt főre, kiírt: 412 EURÓ-t !!
Ez 120.000 FT
Szóval miért is sokalltad az előtted írt kb 100ezres kalkulációt???
Utolsó!!
Te nagyon okosnak gondolod magadat?
Avagy neked féláron adják?!
Pláne Opatiában, ami közismerten a legdrágább!!
- 334 EURÓ jött ki az újabb linkednél 3 napra 5 főnek!!!
Sajnálom, ha a saját magad által belinkelt oldalt sem tudod értelmezni.
Kár itt hüly.íteni mindenkit!
(Vagy csak magadat?!)
Na elegem van a nagyképű okoskodókból!!
Csáááá!
Belekontárkodnék :-)
Több (10) éve csináljuk Horvátországot ( [link] ) elsősoros tengerparti apartmanunk 80€ tól van felfelé. Hátrébb van ennél olcsóbb de ugye az nem összehasonlítható. Ahol nagyon olcsó vagy akár 2-3 napokat lehet foglalni szezonban, ott valami baj van. Miért is? Mert egyszerűen nem éri meg kiadni. A szezon nagyon rövid, másból normálisan megélni nem nagyon tudnak. Ha valakit érdekel kifejtem részletesen, mert már átszámolgattuk töviről hegyire :-)
Ha segítség kell, a link fent a szövegben.
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!