Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Késöi babalàtogat&agrav...

Késöi babalàtogatàs. Reakciod?

Figyelt kérdés

Kislànyom màr 7 honapos,és most akarjàk elöször meglàtogatni BIZONYOS BARÀTAINK(EGY FÉRFI FELESÉGÉVEL)Az volt eddig a kifogàs hogy sokat dolgoznak,igy a 7 honap alatt nehéz volt egyszer is àtjönni 4 utca tàvolsàgbol.Ma àllitolag jönnek.Hogyan reagàlnàl?

Rajongjam öket körül,öltözzek csicsàba,vagy üljek a seggemen mint hétköznap?Ajàndék ugye ilyenkor màr nem elvàrhato(nem elvàrom,csak babalàtogatàskor szoktak hozni)vagy vegyem ezt csalàdi làtogatàsnak,ne baba làtogatàsnak?

2009. okt. 11. 08:15
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Biztos visznek ajándékot,legyél kedves szerintem,nem érdemes ilyenen...legalább elmentek.Nekem a közeli rokonságbol nem jöttek még csak mondták kb 3 hónapja hogy nemsoká jönnek,a baba azóta lassan 5 hónapos,de én nem izgatomn magam velük...
2009. okt. 11. 08:22
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
szerintem nem kell körülugrálni őket, inkább vedd baráti látogatásnak, csak lazán mint a hétköznapokban. nézd a jó oldalát: legalább nem hoztak semmi bacit amíg nagyon kicsi volt a baba. (nekem inkább attól áll föl a szőr a hátamon, ha odacsődülnek az újszülött babához rengetegen) :)
2009. okt. 11. 08:25
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Az arany középutat javaslom :)
2009. okt. 11. 08:28
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
fogadd őket ugyanúgy, ahogy a többieket. Nem kell szívre venni, hogy eddig nem jöttek, a lényeg, hogy most jönnek. Ha másnak csicsába öltöztél, őket is megtisztelheted vele. Azt pedig senki se várja, hogy te ugráld körbe őket
2009. okt. 11. 11:25
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Így van. Az arany középút a helyes megoldás!

Ne öltözz ki, vedd úgy, mintha csak anyukád jönne vagy mindennapos vendég, de fogadd őket kedvesen!

Az én unokabátyám még nem ért ide (gyalog 20 percre, kocsival 3-ra lakik), és 31-én 1 éves lesz a lányom. :/

2009. okt. 11. 11:26
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Akár kezet is foghatnánk!

Kisfiam szintén 7 hónapos és nem egy olyan barátunk (???) van, aki még csak el se jött megnézni a picit. Pedig van közte olyan, aki se nem tanul, se nem dolgozik, tehát ideje azért úgy gondolom, lenne...

Megmondom őszintén, nagyon nem várom őket (ha egyáltalán jönnek valaha), de bunkó se akarok majd lenni. Jópofi, aztán ennyi. Ennyit ért a barátságunk.

2009. okt. 11. 20:43
 7/8 A kérdező kommentje:
Ujra lemondtàk,momdvàn közbe jött valami:):):)
2009. okt. 12. 12:41
 8/8 anonim ***** válasza:

Nálunk több ilyen is volt.

Aki távoli ismerős, attól teljesen természetesnek vettem, mert hát eddig sem találkoztunk minden hónapban.

De aki közeli volt, ráadásul rokon, arról inkább nem mondom, mit gondoltam. Maradjunk annyiban, hogy hétköznapi ruhában, ülve a fenekemen, tudomásul vettem a látogatást. És megkínáltam egy pohár vízzel. :-)

2009. okt. 12. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!