Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi lett volna a reakciód, ha...

Mi lett volna a reakciód, ha a férjed Milky Way csokoládét adott volna tejcukor érzékeny kislányának?

Figyelt kérdés
20 hónapos a kicsink
2010. okt. 9. 21:01
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
58%
A csokit megettem volna, mert én meg nagyon szeretem a Milky Way-t, a férjemnek meg elmagyaráztam volna, hogy mi ez az érzékenység, és más édességet keressünk, amivel kedveskedhet a gyereknek.
2010. okt. 9. 21:05
 2/28 A kérdező kommentje:
Ezt nem írtam, hogy utólag mondta meg, mert nem vacsorázott a kicsi és megkérdezetem, hogy evett-e esetleg valamit amíg én a bevásárlást intéztem.
2010. okt. 9. 21:09
 3/28 anonim ***** válasza:
63%

Ne haragudj,de nem százas a férjed... :(

Én valószínű nem olyan finoman magyaráztam volna el,mint ahogy az első válaszoló írta...

2010. okt. 9. 21:12
 4/28 A kérdező kommentje:
Én sem voltam "finom", de állítólag túlparázom. Ezért tettem fel itt a kérdést.
2010. okt. 9. 21:14
 5/28 anonim ***** válasza:
21%

Attól függ. Ha semmi baja nem lett a kislánynak,akkor legfeljebb annyit,hogy máskor másmilyent vegyen. Lehet,hogy nem is érzékeny rá a babátok? nemrégen olvastam orvosok írásait a témában, Többen is állították,hogy 3 éves kor alatt nem lehet megállapítani biztonságosan az allergiát,inkább csak feltételezni. A tiltás és a gyógyszerek pedig csak a tüneteket kezelik, Nem gyógyítanak, viszont konzerválják a betegséget.

Nézegesd te is a neten az allergolósuk véleményét a témában. Talkán találsz hasznos infókat a kicsid részére.

2010. okt. 9. 21:15
 6/28 anonim ***** válasza:
0%
Lett baja a gyereknek? Mert ezt se írtad. Ha nem lett semmi baja, akkor tényleg eltúlzod.
2010. okt. 9. 21:26
 7/28 A kérdező kommentje:
Ez ma este történt, még nem tudom, hogy lesz-e baja tőle. Ez éjszaka fog kiderülni, ha fájni fog a hasa és holnap reggelre piros pöttyös lesz a halántéka.
2010. okt. 9. 21:29
 8/28 anonim ***** válasza:
36%

Én nem értelek Titeket. Máskor anyatigrisek,ilyen esetben meg a pasit véditek...

És ha lett volna baja,akkor ki túlozta volna el?!

Lehet lepontozni engem is.

2010. okt. 9. 21:30
 9/28 anonim ***** válasza:
38%
Figyelj, vannak olyan anyagok, amikre érzékeny vagyok, 1-2 órán belül jelentkeznek a tünetek, nem másnapra. Ez tejcukor érzékenységre is igaz (bár nálam nem ez van).
2010. okt. 9. 21:33
 10/28 anonim ***** válasza:
30%

Olvass és tanulj:

[link]

Idézek a szövegből: "Tejcukor-érzékenység esetén egy bizonyos mennyiségű laktóz tartalmú táplálék elfogyasztása után a tünetek fél-két órával jelentkeznek..."

2010. okt. 9. 21:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!