Mi lett volna a reakciód, ha a férjed Milky Way csokoládét adott volna tejcukor érzékeny kislányának?
Ne haragudj,de nem százas a férjed... :(
Én valószínű nem olyan finoman magyaráztam volna el,mint ahogy az első válaszoló írta...
Attól függ. Ha semmi baja nem lett a kislánynak,akkor legfeljebb annyit,hogy máskor másmilyent vegyen. Lehet,hogy nem is érzékeny rá a babátok? nemrégen olvastam orvosok írásait a témában, Többen is állították,hogy 3 éves kor alatt nem lehet megállapítani biztonságosan az allergiát,inkább csak feltételezni. A tiltás és a gyógyszerek pedig csak a tüneteket kezelik, Nem gyógyítanak, viszont konzerválják a betegséget.
Nézegesd te is a neten az allergolósuk véleményét a témában. Talkán találsz hasznos infókat a kicsid részére.
Én nem értelek Titeket. Máskor anyatigrisek,ilyen esetben meg a pasit véditek...
És ha lett volna baja,akkor ki túlozta volna el?!
Lehet lepontozni engem is.
Olvass és tanulj:
Idézek a szövegből: "Tejcukor-érzékenység esetén egy bizonyos mennyiségű laktóz tartalmú táplálék elfogyasztása után a tünetek fél-két órával jelentkeznek..."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!