Mi lett volna a reakciód, ha a férjed Milky Way csokoládét adott volna tejcukor érzékeny kislányának?
Köszönöm azokat a válaszokat, amelyek a kérdésemre érkeztek!
Utolsónak: próbálj megnyugodni, nehogy a gyermeked idegesnek lásson, és még ezmiatt elválj a férjedtől, mert akkor tudod még eggyel több csonka család......
Biztosan ideges lettem volna nagy hirtelenjében,hiszen a gyerkőcről van szó.Az ember nem mindig tud higgadtan gondolkodni.
Igazából,most már mindegy,mert megette a csokit,tehát utólag felesleges okosnak lenni.
A párod is tanult az esettel kapcsolatban,körültekintőbbnek kellene lennie,vagy ha nem biztos a dolgában,előbb tőled megkérdeznie,hogy szabad-e vagy sem.
Köszönöm a továbbiakat is! Érdkes olvasni, ahányan vagyunk annyi képpen reagláunk rá. Egyébként nem tudom, hogy miért írtok nekem az ordibálás negatív hatásairól, egyáltalán nem ordibáltam a férjemmel. Honnan veszitek ezt?
Az egyik válaszoló írta, hogy a babájánál este-éjjel jönnek a tünetek, nálunk is pont így van, nappal semmi gond a nyálkás székleten kívül, éjszaka viszont keltünk eddig a hasfájásra.
Egy másik válaszoló pedig olyan jól megfogalmazta azt amit éreztem, azt hiszem így írtad, hogy " hol volt ő az elmúlt egy hónapban". Azon kívül, hogy a pici miatt ideges lettem, a másik ami bántott, hogy miért én vagyok csak ebben a családban, aki ezt saját felelősségének érzi?
No túlragozni nem akarom, az éjszaka nyugodt volt és ez a lényeg, hogy nem fájt tőle a hasa.
Köszi mégegyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!