Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi lett volna a reakciód, ha...

Mi lett volna a reakciód, ha a férjed Milky Way csokoládét adott volna tejcukor érzékeny kislányának?

Figyelt kérdés
20 hónapos a kicsink
2010. okt. 9. 21:01
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
45%
Semmi baj, nem kell normális hangnemben kommunikálni, nyugodtan idegeskedjetek (állítólag jó fogyókúra), ordibáljátok csak le egymás fejét (hadd legyen idegroncs a gyerek is, ha ezt hallgatja folyamatosan), tegyétek csak tönkre a kapcsolatotokat, egyenes út a váláshoz, 1-el több csonka család már ugyan mindegy, ki számolja, és természetesen továbbra is szidjátok csak a gyerek előtt a másik szülőt, mekkora hülye állat... remélem, a gyereknek több esze lesz, ha felnő.
2010. okt. 10. 10:38
 22/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm azokat a válaszokat, amelyek a kérdésemre érkeztek!

Utolsónak: próbálj megnyugodni, nehogy a gyermeked idegesnek lásson, és még ezmiatt elválj a férjedtől, mert akkor tudod még eggyel több csonka család......

2010. okt. 10. 12:09
 23/28 anonim ***** válasza:
70%
hát családi béke ide vagy oda, én biztos lecseszném, na nem nagyon, de azért érezze már, hogy mit csinált! nem hiszem el, hogy nem tudta, hogy nem ehet a lányotok ilyesmit! hol volt az elmúlt hónapokban mégis, a kivizsgálások meg minden? nem is hallott róla? magyarázd meg neki, hogy a gyerek érdeke, hogyx ne egyen ilyesmit, mert nem jó neki. persze a gyerek még attól kérni fogja, elvégre gyerek...
2010. okt. 10. 12:28
 24/28 anonim ***** válasza:
100%

Biztosan ideges lettem volna nagy hirtelenjében,hiszen a gyerkőcről van szó.Az ember nem mindig tud higgadtan gondolkodni.

Igazából,most már mindegy,mert megette a csokit,tehát utólag felesleges okosnak lenni.

A párod is tanult az esettel kapcsolatban,körültekintőbbnek kellene lennie,vagy ha nem biztos a dolgában,előbb tőled megkérdeznie,hogy szabad-e vagy sem.

2010. okt. 10. 13:58
 25/28 anonim ***** válasza:
100%
Igazából a lényeg gondolom az volna, hogy az ember párja mellette álljon mindenben, és legalább őt ne kellene kioktatni, hogy mit lehet és mit nem. De lássuk be, férfiak, azok férfiak. Nekem mindkettő tejallergiás bizonyos mértékben, és mogyoróra is allergiásak, attól függetlenül nem tud lemondani róla, hogy kindertojást hozzon nekik, mert szereti az örömet látni... Igazából én is akkor szoktam nagyon berágni, ha valaki elbagatelizálja a dolgot, mint múltkor az óvodában, hogy nyugodtan megeheti a tejfölös kenyeret, amikor tudom, hogy az magától nem enné meg... aztán éjszaka kétszer keltem fel bekenegetni, ahol vakarózott.
2010. okt. 10. 16:57
 26/28 anonim ***** válasza:
Ó, kérdező, nekem nincs gyerekem, de pont ilyen hárpia veszekedős szülők mellett nőttem fel, én a gyerek nevében próbálok beszélni, hogy kapjatok észbe még időben, mert ha úgy kell leállamvizsgáznia, mint nekem, hogy nem a tanulástól fáj a feje, hanem a szülei veszekedéseitől, nem fogja nektek megköszönni...
2010. okt. 10. 17:10
 27/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm a továbbiakat is! Érdkes olvasni, ahányan vagyunk annyi képpen reagláunk rá. Egyébként nem tudom, hogy miért írtok nekem az ordibálás negatív hatásairól, egyáltalán nem ordibáltam a férjemmel. Honnan veszitek ezt?

Az egyik válaszoló írta, hogy a babájánál este-éjjel jönnek a tünetek, nálunk is pont így van, nappal semmi gond a nyálkás székleten kívül, éjszaka viszont keltünk eddig a hasfájásra.

Egy másik válaszoló pedig olyan jól megfogalmazta azt amit éreztem, azt hiszem így írtad, hogy " hol volt ő az elmúlt egy hónapban". Azon kívül, hogy a pici miatt ideges lettem, a másik ami bántott, hogy miért én vagyok csak ebben a családban, aki ezt saját felelősségének érzi?

No túlragozni nem akarom, az éjszaka nyugodt volt és ez a lényeg, hogy nem fájt tőle a hasa.

Köszi mégegyszer!

2010. okt. 10. 20:33
 28/28 anonim ***** válasza:
Mi lett a babával?
2020. nov. 4. 22:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!