Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Volt-e valakinek folyàs...

Volt-e valakinek folyàsa mensz elött és mégis terhes volt?

Figyelt kérdés
2010. jún. 14. 14:16
 1/8 anonim ***** válasza:

Én már abból tudtam a második babámnál,hogy terhes vagyok,hogy volt folyásom!

Mert amúgy nekem előtte ha volt is de nem annyi mint akkor amikor terhes lettem!

2010. jún. 14. 14:36
 2/8 A kérdező kommentje:
és milyen volt az a folyàs?mennyiségre kb.mennyi?tüneted valami volt ezen kivül?
2010. jún. 14. 16:01
 3/8 anonim ***** válasza:

Sok és fehér folyásom volt,ami még most is van 33 hetesen :( ezzel jár nálam!

Semmi más tünetem nem volt,mert másodszorra nem is gondoltam,hogy terhes vagyok mivel megszakítással védekeztünk Persze még a havim sem jött meg!

2010. jún. 14. 18:30
 4/8 A kérdező kommentje:
mellérzékenység sem volt?de a folyàs minden nap sok volt vagy vàltozott?màr bocs hogy ennyit kérdezgetek!
2010. jún. 14. 20:31
 5/8 anonim ***** válasza:

Szerintem változó volt!

A melleimen csak az első terhességemnél volt érzékeny,és hatalmas :)

Késik már?

2010. jún. 15. 08:31
 6/8 A kérdező kommentje:
Elvileg ma kellene megjönnie,de nem érzékenyek a melleim,mint szoktak és pàr napja elég erös folyàsom volt tegnap meg ma kevés.tegnap erösen fàjt a hasam.
2010. jún. 15. 10:49
 7/8 anonim ***** válasza:
Drukkolok! :)))
2010. jún. 16. 07:35
 8/8 A kérdező kommentje:
köszi aranyos vagy!:)))
2010. jún. 16. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!