Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért panaszkodnak sokan 1-2...

Miért panaszkodnak sokan 1-2 hónapos baba mellett?

Figyelt kérdés

ilyenkor a babákkal jóformán semmi gond nincs. Ebben az időszakban eszik, alszik. Csak akkor sír, ha éhes.

Mi lesz később ha ezt nem bírják?

2013. jún. 14. 12:38
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
81%

Annyira szeretném, ha egy ilyen ember eltöltött volna 1-2 napot a fiammal, amikor néhány hónapos volt...

Amire még ilyen kérdések kapcsán gondolok, azt jobb, ha nem írom le!

2013. jún. 14. 12:58
 12/28 anonim ***** válasza:
74%

De most tényleg, van gyereked?

Ha van, akkor biztos hogy egy mintagyerek, aki úgy, mint te olvassa a szakkönyveket és tudja hogy mikor, mit, és hogyan kell csinálnia.

2013. jún. 14. 12:58
 13/28 anonim ***** válasza:
82%

Hogy te mekkora egy büdös gyökér vagy, már elnézést :D.

Képzeld, nekem volt (megvan még mindig :P) olyan gyerekem, aki az első heteket végig üvöltötte éjjel-nappal. Meg olyan is (és ő is megvan még mindig :P), aki nem sírt egyáltalán. Ha éves volt, vagy tele volt a pelenkája, vagy akármi, akkor is csak egyet kiabált.

Milyen érdekes, igaz ?

2013. jún. 14. 12:59
 14/28 anonim ***** válasza:
78%
11: Én ilyenkor szoktam az illetőnek gyönyörűszép, egészséges hármasikreket kívánni.
2013. jún. 14. 13:00
 15/28 anonim ***** válasza:
80%
Na, nekem nagyjából ilyen eszik alszik gyerek volt a fiam 1-2 hónapos korában, de még így is fárasztó volt az az időszak. Ilyenkor még tapasztalatlan a szülő, mindenen idegeskedik, ami ki tudja meríteni az embert. Teljesen új élethelyzetben kell ilyenkor az embernek megfelelnie, idegileg és érzelmileg ez is nehéz. Arról nem beszélve, hogy általában azért az éjszakát még ilyenkor nem alusszák át a babák, éjjel felkelni (akár többször is) nagyon fárasztó. Nagyon ostoba és ami ennél sokkal rosszabb, rosszindulatú kérdést tettél fel, meg kell, hogy mondjam.
2013. jún. 14. 13:05
 16/28 anonim ***** válasza:
92%

Hát eltölthettél volna pár napot a fiammal. Amíg icipici édi szuszmók volt, addig az alvást hírből ismertem, egy zombi hozzám képest fitt és fiatalos volt.

Örültem ha pisilni eljutottam üvöltés nélkül.

Lányom még mindig olyan(2,5éves), hogy enni adsz neki, inni adsz neki, kaki után megtörlöd a fenekét, de ennyi, mert elvan, mint a befőtt. Vele láss csodát nem voltam zombi.

2013. jún. 14. 13:05
 17/28 A kérdező kommentje:
Hát köszi a válaszokat. Van gyerekem. Egy igazi bőgőmasina, aki soha nem alszik. Csak kíváncsi voltam, másnak is rosszul esik-e ezt hallani.
2013. jún. 14. 13:06
 18/28 anonim ***** válasza:
82%

Hat nekem az elso gyerekem egy mintagyerek volt,de harom hónapig igy is zombi voltam.soha nemvolt dolgom kisbabaval,közelembe sem volt soha,nemtudtam milyen egy kisbaba igazábol. . .

Szerintem sokkal fárasztobb egy pici babával mint mondjuk most a két évessemmel,nemkezdenem előről. . .

2013. jún. 14. 13:12
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
Igen, másnak is rossz hallani és fel is ment a pumpa!
2013. jún. 14. 13:15
 20/28 anonim ***** válasza:
89%
És ezt akartad hallani? Engem nagyon érzékenyen érint a kérdés, mert a fiam kb. fél évig mást sem csinált, csak sírt, már azt hittem soha nem fog mosolyogni... És a sok okos anyuka, akiknek evős-alvós gyerekük van, csodálkoznak, meg kérdezgetnek hogy mi a bajom. (tisztelet a kivételnek, tudom hogy vannak normális anyukák is)
2013. jún. 14. 13:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!