Miért panaszkodnak sokan 1-2 hónapos baba mellett?
ilyenkor a babákkal jóformán semmi gond nincs. Ebben az időszakban eszik, alszik. Csak akkor sír, ha éhes.
Mi lesz később ha ezt nem bírják?
Annyira szeretném, ha egy ilyen ember eltöltött volna 1-2 napot a fiammal, amikor néhány hónapos volt...
Amire még ilyen kérdések kapcsán gondolok, azt jobb, ha nem írom le!
De most tényleg, van gyereked?
Ha van, akkor biztos hogy egy mintagyerek, aki úgy, mint te olvassa a szakkönyveket és tudja hogy mikor, mit, és hogyan kell csinálnia.
Hogy te mekkora egy büdös gyökér vagy, már elnézést :D.
Képzeld, nekem volt (megvan még mindig :P) olyan gyerekem, aki az első heteket végig üvöltötte éjjel-nappal. Meg olyan is (és ő is megvan még mindig :P), aki nem sírt egyáltalán. Ha éves volt, vagy tele volt a pelenkája, vagy akármi, akkor is csak egyet kiabált.
Milyen érdekes, igaz ?
Hát eltölthettél volna pár napot a fiammal. Amíg icipici édi szuszmók volt, addig az alvást hírből ismertem, egy zombi hozzám képest fitt és fiatalos volt.
Örültem ha pisilni eljutottam üvöltés nélkül.
Lányom még mindig olyan(2,5éves), hogy enni adsz neki, inni adsz neki, kaki után megtörlöd a fenekét, de ennyi, mert elvan, mint a befőtt. Vele láss csodát nem voltam zombi.
Hat nekem az elso gyerekem egy mintagyerek volt,de harom hónapig igy is zombi voltam.soha nemvolt dolgom kisbabaval,közelembe sem volt soha,nemtudtam milyen egy kisbaba igazábol. . .
Szerintem sokkal fárasztobb egy pici babával mint mondjuk most a két évessemmel,nemkezdenem előről. . .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!