Írnának olyanok akik mellett ott alszik vagy valamennyi ideig ott aludt a baba? Sokan vagyunk vagy mindenkié kiságyban alszik? Napközben hol aludt?
A kislányom 3,5 hónapos koráig velem aludt egy ágyban és napközben is a nagyágyban aludt.
Amikor már nem kelt olyan sűrűn szopizni, visszaköltöztem a férjem mellé a hálóba és a kislányunkat pedig a kiságyba raktam és rakom azóta is. Nem volt semmi gond az átállással. Végigalussza azóta az éjszakát, szóval én elmondhatom, hogy mióta külön alszunk sokkal nyugodtabbak az éjszakáink (nekem is és a kicsimnek is)
egy szobában vagyunk a picivel, most 8 hónapos.Már az elejétől sokszor alszik köztünk, ebből nem csináltunk és most sem csinálunk nagy ügyet.Én szeretem is:)
Mondjuk mikor este elalszik, akkor a kiságyba teszem le, meg nap közben is, de csak azért mert már forog, kúszik.Míg nem csinálta, addig a nagy ágyon aludt nap közben, sokszor mellé feküdtem:)
Most már csak azért alszik ritkábban köztünk, mert van hogy felkel, de elvan és visszaalszik, viszont abban a fél órában forgolódik, és sokat rúgdosnak minket.
De mikor apa reggel elmegy, én megszoptatom,és még 1-2 órát alszunk a nagy ágyban együtt:)
Hát,az enyémek már nem annyira babák,de a kisebb- 1 hét múlva lesz 2 éves- még néha közénk kerül. Mindig is rossz alvó volt, de csak 4 hónaposan lett olyan rossz alvó,hogy megpróbáltam mellénk tenni. Így sem aludt,fél éves koráig. Akkor bár pár órát aludt a kiságyban,de éjszaka csak mellénk került. Azóta is babakocsiban altatom nappal. Bár már másik szobában alszik a nővérével, de este még mellé kell feküdni/ülni- mikor milyenje van- és volt majd egy hónap,hogy átaludta az éjszakákat,de mostanában megint felébred,és átkerül hozzánk- máskülönben órákon át, félóránként járkálhatok át nyugtatni,hogy vissza aludjon.
Nekem kényelmetlen volt eleinte,mert szerettem ha csak a miénk az ágy,de muszáj volt nyugisabbá tenni az éjjeleket,mert már nagyon ki voltunk.
Másfél éves múlt a kisfiunk. 17 hónapos koráig a kiságyban aludt, majd hajnalban jött közénk. Nappal is az ágyában aludt vagy a mi francia ágyunkon. A férjem ráunt, hogy éjjel rohangálok, és megkérdezte, nagyon ellenzem-e, hogy köztünk aludjon a gyerek, mert őt nem zavarja, sőt jobban alszik, ha mind egy kupacban vagyunk. Mivel szörnyű viszketéssel járó bőrbetegségben szenved a fiunk, így csak odanyúlunk éjjel is, és ő sokszor fel sem ébred arra, hogy vakarózik.
Tehát bennünket nem zavar, én nem mondom másnak, hogy ők is így aludjanak, de mi sem tűrjük, hogy bárki beleszóljon! Hisz mi ismerjük legjobban a gyerekünk, most egy ilyen időszaka van, majd elmúlik ez is!
Szia nekem 205hós koráig csak mellettem aludt.Akkor mondom hogy ma északétól a kiságyban alszik éjjel, mindenki azt mondta hogy nem fog ott aludni, mert megszokta hogy mellettem van,
Elsőé éjszaka ott aludt, este mellettem a kiságyon,majd elaludt beraktam a kiságyba.éjjel magától visszaludt a kisgyba. nekem ez így tökéletes, 5hós múlt ugyanígy alszik:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!