Ti hisztek abban, hogy a gyerekek a születésük előtt tudatosan választják ki a szüleiket?
NEM!!! Ez akkora baromság!
Melyik gyerek akar olyan szülőket akik bántják,az apa alkoholista,az anya prosti,koszban mocsokban nő fel,és éhezik???
Ne haragudj, de ez az egyik legfelháborítóbb ezoterikus ostobaság, amit hallottam. Rettenetes gyereksorsok vannak ma is a világon, gyerekmunkások, koldusok, gyerekkatonák, óvodáskorú prostituáltak... Tudom, hogy nem tudjuk innen az egész világ problémáit megoldani, de akkor is szörnyű, hogy egyesek a kényelmes életükből és a rendezett családjukból képesek elintézni egy legyintéssel azt, ha egy kisgyerek fejét ásóval vereti szét a mostohája (ha magyarországi példánál szeretnénk maradni), mondván, hogy hát így járt, ő akarta, előző életében nyilván nem gyakorolta megfelelően az alázatosságot.
Most nem Rád vagyk mérges, kedves Kérdező, nem Te találtad ezt ki, az egész elmélet verte ki nálam a biztosítékot.
Ez mi már?!
Ki az aki tudatosan meg akarja tapasztalni a rosszat,főleg egy egész életen át!
Akkor ezek szerint én is magamnak választottam egy agresszív alkoholista apát,és egy olyan anyát aki vert és idegbeteg volt! Én választottam hogy tönkrement a gyerekkorom?! Ezek szerint mazohista vagyok és előző életemben rohadt jól éltem(én ebben nem hiszek)!
Ezt nekem senki nem fogja bemesélni!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!